Duel entre les dues millors defenses

El Sant Andreu obre la segona volta a Sant Boi de Llobregat aquest diumenge (12:00h). L’equip de Mikel Azparren s’enfronta al Santboià de Piti Belmonte, l’equip menys golejat de la categoria (12) juntament amb els andreuencs (13). El Sant Andreu comença la defensa de la tercera posició, avalat pels excel·lents números com a visitant.

Després de l’aturada nadalenca, el Sant Andreu obre foc contra el Santboià en una segona volta que ha de servir per a consolidar la plaça de promoció d’ascens aconseguida les últimes setmanes del 2017. El primer duel enfronta l’equip d’Azparren amb la millor defensa del campionat. Els de Piti Belmonte només han encaixat dotze gols. Amb només tretze, hi ha els andreuencs i el filial de l’Espanyol.

La dinàmica excel·lent dels andreuencs és de només una derrota en catorze jornades, amb nou victòries i quatre empats. A més, a domicili el Sant Andreu és el segon millor visitant amb set victòries, un empat i només dues derrotes. L’any va acabar amb tres victòries consecutives i ara, després del descans, toca continuar amb els bons números.

El Santboià ocupa la zona mitjana de la classificació. És onzè amb 26 punts, allunyat de la zona de descens. També acumula una ratxa espectacular: només ha patit una derrota les últimes tretze jornades gràcies a la seva fortalesa defensiva, i acumula vuit jornades invicte amb quatre victòries i quatre empats.

Precedents

El partit de la primera volta entre ambdós equips va ser el primer de la lliga, i va acabar amb un empat a zero al Narcís Sala.

Baixes

Azparrren no podrà comptar amb Joan Noguera per acumulació d’amonestacions. Dani Guerrero té l’alta mèdica i aquesta setmana s’ha entrenat amb el grup.

FC SANTBOIÀ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 7 de gener, a les 12:00h
Estadi: Municipal Joan Baptista Milà
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Matilde Esteves-Garcia Biajakue (Granollers) i Javier Crespo Díaz (Tarragona)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS