El Femení, immers en una mala ratxa (2-0)

El Sant Andreu va caure clarament contra l’Atlètic Vilafranca. L’equip de l’Alt Penedès va avançar-se al primer temps amb un gol de Gemma Sala i va sentenciar l’encontre a la represa amb una diana de Laia Garcia. Les andreuenques no van poder superar la portera local i van marxar amb les mans buides.

En un partit igualat, dues fuetades de l’equip local van ser suficients per a tombar el Sant Andreu. Les quadribarrades van tenir dificultats per a generar ocasions de gol i la solidesa defensiva de l’Atlètic Vilafranca va anul·lar la capacitat ofensiva andreuenca. Gemma Sala, de falta directa, va encarrilar l’encontre per les vilafranquines (25′). Amb avantatge local va arribar el descans.

El gol va animar el Vilafranca, que va poder sentenciar només començar la segona part, quan Laia Garcia va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per a marcar a plaer (55′). El Sant Andreu no va tenir gairebé cap opció per a escurçar la distància al marcador i va veure com els minuts s’escolaven sense poder-hi fer res.

Les quadribarrades es mantenen a la zona mitjana-baixa de la classificació. Són dotzenes amb setze punts. El pròxim partit serà al Narcís Sala contra l’EF Planadeu.

FITXA TÈCNICA

FPEA Vilafranca (2): Paula Canals, Carla López, Laia Garcia, Mireia Llosas, Neus Forcada, Patricia Ruano, Gemma Sala, Laura Navarro, Ariadna Rius, Andrea Cruselles i Clara Rodergas.

UE Sant Andreu (0): Laia Garcia, Ester Ramos, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Amanda Manjon, Miriam Sanchez, Judith Saez, Anna Molet i Carmen Yera.

Gols: 1-0 Gemma Sala (22′), 2-0 Laia Garcia (55′).

Àrbitre: Sra. Teresa Purti Paez (del. Penedès-Garraf). Ha amonestat Laia Garcia (35′), Denia Muela (67′) per les locals i Miriam Sanchez (38′), Carmen Yera (43′), Cristina Jimenez (66′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 16 del Grup I de Preferent Femení, disputat al Estadi Zem de Vilafranca del Penedès.

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Tres punts més més al sarró (2-0)

Premsa18 de febrer de 2018

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018