El Femení perd a casa contra el Cerdanyola (2-3)

Les quadribarrades van acabar l’any passat amb una desfeta i ara han començat el 2018 amb una nova derrota. En aquest cas per 2-3 enfront del FC Cerdanyola. Tot i anar perdent i aconseguir donar la volta en el marcador, al final les andreuenques van caure derrotades. El Sant Andreu ocupa la novena posició, amb 16 punts, tres punts per sobre del descens.

No ha començat el 2018 amb bon peu el Femení. El duel contra el FC Cerdanyola, a casa, era important perquè les quadribarrades s’enfrontaven a un rival que es troba per sota en la classificació. El partit s’ha posat coll amunt pel Sant Andreu quan Elena Fernández ha avançat les rivals en el marcador (20′). Les quadribarrades, abans d’arribar al descans, han intensificat el perill a l’àrea contrària i la pitxitxi quadribarrada, Anna Molet, ha igualat el matx (37′). És el seu dotzè gol en el compte particular i la cinquena jugadora més golejadora de la categoria.

A la represa el Sant Andreu ha sortit amb la mateixa intensitat que al final del primer temps i ha aconseguit anotar el segon gol, mitjançant Judith Calonge (56′). Estava tot de cara per les andreuenques, però el Cerdanyola no s’ha rendit i ha tornat a igualar el matx amb la diana de Silvia Ferrer (70′). Quan tan sols faltaven 10 minuts pel final, les visitants han aconseguit tornar a donar la volta en el marcador, amb el tercer gol, en aquest cas de Nuria Ortega (80′), que els ha servit per endur-se els tres punts. Nova derrota del Femení, que és novè a la classificació, amb 16 punts. Una estadística preocupant és que les quadribarrades només han guanyat un cop al Narcís Sala en el que s’ha disputat de lliga i va ser a la primera jornada enfront del Fundació Atlètic Vilafranca (3-2) el passat setembre.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (2): Laia Garcia, Ester Ramos, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Cristina Jimenez, Marta Garcia, Amanda Manjon, Carmen YEra, Judith Saez i Anna Molet.

FC Cerdanyola (3): Ainara Navas, Georgina Casals, Melania Vallecillos, Andrea Blazquez, Elena Fernandez, Anna Ruiz, Silvia Ferrer, Ainhoa Alonso, Paula Boza, Miriam Muñoz i Nuria Ortega.

Gols: 0-1 Elena Fernandez (20′), 1-1 Anna Molet (37′), 2-1 Judith Calonge (56′), 2-2 Silvia Ferrer (70′), 2-3 Nuria Ortega (80′).

Àrbitre: Sra. Matilde Esteves-Garcia Biajakue (del. Granollers). Ha amonestat Marta Garcia (20′), Cristina Jimenez (20′), Judith Calonge (77′) per les locals i Miriam Muñoz (59′), Paula Boza (71′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Xavier Garcia (Futfem.cat)

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020