Els torrons no s’han digerit bé (0-3)

Després de l’aturada nadalenca el Sant Andreu no ha aconseguit guanyar cap dels dos partits disputats. L’empat 0-0 la passada jornada enfront del FC Santboià i aquest cap de setmana el conjunt andreuenc ha perdut per 0-3 contra el FC Santfeliuenc. D’aquesta manera els quadribarrats han trencat una ratxa de deu matxs consecutius sense ser derrotats. Amb aquesta desfeta el Sant Andreu és el quart a la classificació.

Comença a ser un tòpic d’aquesta temporada, però en la Tercera Divisió d’enguany no hi ha partits fàcils i la competitivitat i igualtat és molt alta. El duel ha començat igualat. Prop del quart d’hora de joc li han anul·lat un gol a Josu per un fora de joc dubtós. El Santfeliuenc ha reaccionat i al cap de dos minuts Josele, en una pressió a Segovia, ha robat la pilota al porter quadribarrat i ha marcat d’esperó (15′). Segovia s’ha queixat d’un cop al turmell en l’acció amb el davanter visitant, però l’àrbitre no ha xiulat falta.

A partir d’aquest moment l’equip de Mikel Azparren s’ha fet amb la possessió de pilota, però no ha aconseguit crear ocasions de perill a la primera meitat. Un parell d’accions d’Elhadji, que han sortit desviades, i un xut d’Alberto, que ha blocat el porter rival, Toni, han estat el bagatge ofensiu dels quadribarrats. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

A la represa el Sant Andreu ha sortit decidit a la recerca del gol de l’empat. Alberto s’ha mostrat molt actiu, tot i que en la finalització no ha estat encertat, tant amb un centre xut, com en un tir que ha atrapat Toni. Ton Alcover ha tingut una clara ocasió, ja que ha caçat un refús a la frontal de l’àrea, però el xut amb l’interior ha anat per sobre el travesser. Era el minut 63. Azparren ha fet un doble canvi, donant entrada a Óscar Muñoz i el debutant, Kuku. L’impacte del segon jugador en el joc ha estat a l’instant perquè ha disposat d’una clara oportunitat, però la bola ha marxat desviada fregant el pal.

Quan l’equip de Mikel Azparren estava totalment bolcat a l’atac, el Santfeliuenc ha refusat una pilota, que l’ha caçat Josele, ja en el camp del Sant Andreu. Ha arribat a l’àrea de Segovia i ha fet la passada de la mort al segon pal per Adri, que ha marcat a plaer (71′). 0-2 en el marcador. Els quadribarrats han intentat reaccionar més amb el cor que amb el cap i els visitants han aprofitat que els andreuencs estaven completament desubicats per a fer la tercera diana mitjançant Josele, el seu segon en el compte particular (81′).

Els darrers minuts han estat de tràmit i al final s’ha consumat la derrota del Sant Andreu per 0-3. Amb aquest resultat els quadribarrats són els quarts classificats. La propera jornada l’equip de Mikel Azparren visitarà el camp de La Pobla de Mafumet.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Víctor Alonso, Ton Alcover (Juanan, 77′), Alfred, Alberto (Óscar Muñoz, 63′), Josu i Elhadji (Kuku, 63′).

FC Santfeliuenc (3): Toni, Nacho, Alberto, Rafa, Joserra, Prior, Adri (Romo, 72′), Fuentes (Olmo, 88′), Josele, David López (Charli, 82′) i Jaume Duran.

Gols: 0-1 Josele (15′), 0-2 Adri (71′), 0-3 Josele (81′).

Àrbitre: Sr. Joel Luceño Soriano (del. Tarragona) ha amonestat Ton Alcover (49′) pels locals i David López (37′), Fuentes (59′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 21 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UA Horta 2-1 FC Santboià

UE Castelldefels 4-1 CF Gavà

EC Granollers 1-1 CF Pobla Mafumet

CF Palamós 0-1 UE Figueres

UE Vilassar de Mar 1-3 CE Hospitalet

FC Cerdanyola 1-0 AE Prat

FC Ascó 0-3 RCD Espanyol B

FC Vilafranca 0-1 CF Reus Deportiu B

FC Terrassa 1-3 CE Europa

CLASSIFICACIÓ (J20)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS