El Sant Andreu ha empatat 0-0 al camp del CF Pobla de Mafumet. Els andreuencs han tornat a mostrar la solidesa defensiva que els ha caracteritzat durant tota la temporada i han sabut defensar bé les escomeses dels tarragonins, sobretot a la segona part. Després de la derrota la jornada passada contra el Santfeliuenc era important tornar a sumar i més contra un rival directe en la classificació com és el filial del Nàstic de Tarragona.

L’any 2018 no havia començat bé pel Sant Andreu. Després de l’empat 0-0 contra el Santboià, on l’equip de Mikel Azparren va merèixer guanyar, i la derrota la passada jornada contra el Santfeliuenc els quadribarrats afrontaven un duel complicat al camp del CF Pobla de Mafumet. Des del primer minut tots dos equips han volgut ser fidels al seu estil de joc de mantenir la possessió de la pilota i cap dels dos aconseguia imposar-se a l’altre en aquest sentit.

Les primeres aproximacions amb perill han estat pel Sant Andreu. Kuku, titular per primer cop, ha provat de batre Perales, però el xut li ha sortit molt escarransit. Una faceta del joc que l’equip de Mikel Azparren ha fet servir per crear perill han estat les jugades d’estratègia en els córners. Primer Josu i en una altra ocasió Carroza han aconseguit rematar, però han sortit desviats els tirs.

Al voltant de la mitja hora de joc la Pobla de Mafumet és quan ha disposat de les primeres oportunitats. Riad i Èric han provat des de la llarga distància sorprendre Segovia, que s’ha mostrat molt segur durant el partit i no ha hagut d’actuar en gaires ocasions. Els últims minuts de la primera part han estat frenètics. Primer de tot Juanan ha estat providencial amb una gran acció defensiva aturant un clar contracop de l’equip local. Abans d’arribar al descans, la Pobla ha tingut dues oportunitats, mitjançant Pol Ballesteros. En les dues el jugador de l’equip tarragoní ha fet bones internades per banda dreta, però els seus tirs han marxat desviats. Sobre la botzina Kuku no ha pogut engaltar una bola en una mala sortida de punys del porter, que hauria estat el gol quadribarrat. S’ha arribat amb 0-0 a la mitja part.

A la represa la Pobla de Mafumet ha sortit decidida a tenir el domini de la possessió i aconseguir el primer gol. Segovia ha fet una bona aturada a un xut potent de Rayco. Era el minut 50. Tot i que el Sant Andreu ha hagut de replegar les línies, també ha disposat d’ocasions clares. Juanan ha fet una gran centrada per Óscar Muñoz, que ha rematat des del punt de penal per sobre el travesser.

En el 71′ Carroza ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Es preveia que els últims 20 minuts finals el Sant Andreu hauria de defensar amb ungles i dents l’empat, i així ho ha fet. A més, en el minut 80′ el davanter centre de la Pobla, Moha, ha estat expulsat amb vermella directa per protestar. De nou, igualtat numèrica sobre el terreny de joc.

En els darrers minuts cada equip ha disposat d’una clara ocasió. En el 85′ Rayco, després d’una jugada d’estratègia, ha rematat alt quan estava dins l’àrea andreuenca. Poc després qui l’ha tinguda ha estat Ton Alcover, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, que el porter local ha enviat a córner en una gran aturada. Al final empat 0-0 en el marcador que permet al Sant Andreu sumar un punt molt treballat en un camp complicat.

Fitxa tècnica

CF Pobla de Mafumet (0): Perales, Gabri, Dani, Salva, Roger (Domingo, 69′), Adrián, Riad (Prats, 76′), Éric, Moha, Rayco, Pol Ballesteros (Brugui, 67′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López (Méndez, 46′), Joel, Alcover, Juanan, Josu (Guerrero, 76′), Kuku i Óscar Muñoz (Alfred, 64′).

Àrbitre: Sr. Salvador Morros Monge (del. Baix Llobregat). Ha amonestat Rayco (64′), Brugui (73′), Moha (vermella directa-80′), Dani (90′) pels locals i Carroza (doble groga i expulsió), Kuku (48′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del Grup V de la Tercera Divisió disputat al camp del CF Pobla de Mafumet.

Fotografia: UE Sant Andreu

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CF Reus Deportiu B 0-0 UE Vilassar de Mar

FC Santfeliuenc 2-0 UAT Horta

CE Europa – CF Gavà

RCD Espanyol B – EC Granollers

FC Santboià – CF Palamós

UE Figueres – FC Vilafranca

CE Hospitalet – FC Cerdanyola

AE Prat – FC Terrassa

FC Ascó – UE Castelldefels

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS