Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Jornada important pels equips andreuencs. Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic s’enfronten a rivals directes en la classificació i tots dos partits al Narcís Sala. L’equip entrenat per David Prats juga contra el CF Lleida Esportiu Terraferma aquest diumenge (12:30 h). El filial quadribarrat enfront del CD Masnou, també el diumenge (18:45 h). El Femení no juga aquest cap de setmana perquè l’equip rival, el CF Femení Tortosa-Ebre, s’ha retirat de la competició.

Juvenil A – CF Lleida Esportiu Terraferma

Els lleidatans són l’equip que marca el descens, amb 16 punts, i seria el conjunt millor classificat que perdria la categoria si la lliga acabés tal com està ara. Els andreuencs estan cinc punts per sobre, però aconseguir una victòria en aquest duel seria clau per obtenir més oxigen i allunyar-se de la zona calenta de la divisió. Els homes entrenats per David Prats arriben al matx, després de perdre 3-0 contra el CD San Francisco, en la passada jornada, que va ser la primera després de l’aturada nadalenca. Els quadribarrats són un equip fort quan juga al Narcís Sala, ja que només han perdut en una ocasió, contra el Gimnàstic de Tarragona (2-3).

El CF Lleida Esportiu Terraferma ve d’un empat 1-1 enfront del RCD Espanyol la passada jornada. Els lleidatans són un equip que lluny del seu estadi pateix molt, i ha perdut en sis desplaçaments que ha fet i només ha guanyat un cop fora de casa. A la primera volta, el Lleida es va imposar per 2-1 al Sant Andreu. Tot i quedar moltes jornades pel final de la lliga, aquest és un partit clau per les aspiracions del Juvenil A. És d’aquells duels que valen més de tres punts, ja que s’enfronten a un rival directe. Es disputarà aquest diumenge, al Narcís Sala (12:30 h).

Sant Andreu Atlètic – CD Masnou

El filial quadribarrat ha tornat a encadenar una bona dinàmica de resultats, després de patir un petit sotrac, i ja suma dues victòries consecutives. Aquests bons marcadors l’han fet apropar a tan sols dos punts del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta. El rival d’aquesta jornada, però, també lluita per atrapar el primer classificat. El CD Masnou és cinquè a la lliga, amb 1 punt menys que el Sant Andreu Atlètic.

Els masnovins també arriben amb una bona dinàmica, ja que fa cinc partits que no perden, i en les dues darreres jornades han aconseguit dues victòries. De nou, matx dels importants i més en una Segona Catalana Grup II tan igualada per la part alta de la classificació, i que, per tant, perdre un encontre significa deixar de sumar més de tres punts. El duel es disputarà al Narcís Sala aquest diumenge (18:45 h).

Femení – CF Tortosa-Ebre

El Femení no ha de jugar aquest cap de setmana, ja que el CF Tortosa-Ebre s’ha retirat de la competició. Per tant el Sant Andreu sumarà els tres punts del partit.

Horaris UE Sant Andreu Special TEB

Amb la col·laboració entre la UE Sant Andreu i el Taller Escola Barcelona, una cooperativa que treballa per a aconseguir fomentar la inclusió i el reconeixement social de les persones amb discapacitat intel·lectual, els cinc equips del futbol sala del TEB s’ha incorporat al ventall dels equips andreuencs. Us adjuntem els horaris dels partits que juguen aquest dissabte al camp del Meiland.

 

Fotografia destacada: Biel Capllonch.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS