Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Toca reaccionar als equips quadribarrats, després dels darrers resultats negatius. El Juvenil A es desplaça aquest dissabte al camp del Real Zaragoza (16:30 h). El Sant Andreu Atlètic juga per segon duel consecutiu al Narcís Sala. Ho farà també aquest diumenge (18:00 h) contra el Fundación Privada Hermes. El Femení, després de no haver jugat la passada jornada, ja que el rival s’havia retirat de la lliga, torna a competir aquest diumenge (17:00 h) amb la visita a l’estadi de la Fundació Atlètic Vilafranca.

Real Zaragoza SAD – Juvenil A

Amb les últimes dues derrotes el Juvenil A ha vist com se l’ha apropat el descens, sobretot amb la desfeta en la passada jornada amb el Lleida Esportiu Terraferma, un rival directe, que està pitjor classificat. Els quadribarrats estan dos punts per sobre de la zona calenta i visiten aquest dissabte (16:30 h) un camp complicat com és el del Real Zaragoza.

Els aragonesos són els tercers a la lliga i són l’equip més en forma de la competició. Sumen cinc victòries consecutives i han fet del seu estadi un autèntic fortí, on no han perdut, han aconseguit vuit victòries i només han cedit un empat. Per tant és un desplaçament complicat pel Juvenil A, però que, si vol mantenir les màximes aspiracions de no perdre la categoria, ha d’aconseguir un resultat positiu.

Sant Andreu Atlètic – Fundación Privada Hermes

Després de l’ensopegada de la darrera jornada contra el CD Masnou (2-3), el filial quadribarrat necessita tornar a sumar els tres punts per no allunyar-se de les posicions capdavanteres. Amb aquest objectiu rep aquest diumenge (18:00 h) al Narcís Sala el Fundación Privada Hermes.

Els rivals d’aquesta jornada són els quinzens classificats. Les seves estadístiques com a visitants no són gaire bones amb cinc derrotes, tres empats i una victòria. El Sant Andreu Atlètic ha de recuperar la regularitat que va mostrar durant gran part de la primera volta, que fins i tot el va portar a liderar la lliga. Per aconseguir-ho primer de tot ha d’aconseguir un nou triomf, contra el Fundación Privada Hermes.

FPEA Vilafranca – Sant Andreu

Les quadribarrades juguen diumenge a la tarda (17:00h) contra el FA Vilafranca. El Sant Andreu va descansar la setmana passada i reprèn la competició davant d’un rival directe a la zona mitjana de la classificació. Les andreuenques són dotzenes amb setze punts i les vilafranquines desenes amb disset.

Enguany el Sant Andreu està sumant més punts a domicili que no pas al Narcís Sala. Després de dues derrotes consecutives, les quadribarrades volen inaugurar el marcador de victòries del 2018 aconseguint tres punts importants a la capital de l’Alt Penedés.

Fotografia: Arxiu – Lleida Esportiu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS