Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Nova jornada pels equips quadribarrats. El Juvenil A rep aquest dissabte la UD Unificación Bellvitge al Narcís Sala (17:00 h). El Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CE Canyelles aquest diumenge (12:00 h). El Femení també juga el diumenge, però a casa contra la Escola de Futbol Planadeu (18: 00 h).

Juvenil A – UD Unificación Bellvitge

Partit molt important per les aspiracions del Juvenil A. S’enfronta aquest dissabte al Narcís Sala (17:00 h) a la UD Unificación Bellvitge, un rival directe en la classificació. Ara mateix els hospitalencs són els penúltims classificats, per tant els andreuencs jugaran contra un equip que es troba per sota a la classificació. Els mals resultats  dels quadribarrats obtinguts en les darreres jornades fan que necessitin tornar a sumar els tres punts d’un duel, després de quatre jornades sense fer-ho.

L’equip dirigit per David Prats és el dotzè classificat i necessita tornar al camí del triomf per sortir de la zona baixa de la classificació. El rival d’aquesta jornada, la UD Unificación Bellvitge, només ha aconseguit una victòria en tota la lliga i va ser a la jornada 7, per tant ja fa 13 partits que no guanya. És crucial pel Juvenil A aconseguir un triomf perquè si no es complicaria la salvació.

CE Canyelles – Sant Andreu Atlètic

La victòria obtinguda la passada jornada enfront de la Fundación Privada Hermes (4-1) ha donat confiança al filial quadribarrat. El Sant Andreu Atlètic es troba a la part alta de la classificació, exactament és el cinquè classificat a vuit punts del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta. Per seguir la bona dinàmica vol aconseguir una victòria al camp del CE Canyelles (12:00 h) aquest diumenge.

Els rivals d’aquesta jornada es troben a la part mitjana de la classificació, en la zona tranquil·la. És un equip amb bons números com a local, ja que de vuit partits n’ha guanyat quatre, n’ha empatat dos i n’ha perdut dos. Serà un duel complicat pel Sant Andreu Atlètic, però els quadribarrats volen aconseguir un nou triomf per seguir ocupant les places capdavanteres de la classificació.

Femení – Escola Futbol Planadeu

El Sant Andreu rep l’EF Planadeu diumenge a la tarda (18:00h) al Narcís Sala. Es tracta d’una bona oportunitat per a trencar la mala ratxa i a allunyar-se d ela zona de descens, ja que el rival ocupa actualment l’última posició de Preferent.

Les andreuenques travessen una dinàmica irregular en la qual no han pogut encadenar bons resultats. Les tres derrotes sofertes de manera consecutiva han estancat l’equip quadribarrat a la zona mitjana-baixa de la classificació, juntament a un grapat d’equips que competeixen per a evitar les últimes posicions.

Imatge: Fotografiarte Zaragoza Rubén Losada

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS