Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Després de l’aturada nadalenca torna la competicó tant pel Juvenil A, pel Sant Andreu Atlètic i pel Sant Andreu Femení. L’equip entrenat per David Prats visita el camp del CD San Francisco el diumenge (16:30h); el filial quadribarrat es desplaçarà fins a l’estadi de l’AT Piferrer també aquest diumenge (12:00h) i les quadribarrades reben el Cerdanyola al Narcís Sala diumenge a la tarda (18:00h).

CD San Francisco – Juvenil A

El Juvenil A es desplaça aquest diumenge al camp del CD San Francisco (16:30 h) en un duel important pels andreuencs. L’equip entrenat per David Prats es troba quatre punts per sobre del descens i vol allunyar-se de la zona calenta. El CD San Francisco només està quatre punts per sobre dels quadribarrats, per tant el Sant Andreu pot retallar distàncies amb un rival que també es troba en la lluita per eludir el descens.

Els homes dirigits per David Prats, abans d’arribar a l’aturada nadalenca, van encadenar dos resultats positius amb la victòria envers el CF Damm (1-2) i l’empat enfront de l’Estadio Miralbueno El Olivar (1-1). Per altra banda el CD San Francisco també arriba en un bon moment, ja que va guanyar al Gimnàstic Manresa i ha estat capaç d’empatar en les dues darreres jornades contra el RCD Espanyol i el FC Girona, dos clubs que es troben a la zona alta de la classificació. Partit que el Juvenil A vol obtenir un bon resultat per iniciar el 2018 amb bon peu.

AT Piferrer – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic visita aquest diumenge (12:00 h) el camp del penúltim classificat, l’AT Piferrer, amb la intenció d’aconseguir els tres punts per mantenir-se en la lluita per les posicions capdavanteres del Grup II de la Segona Catalana. El filial quadribarrat és el cinquè classificat, però tan sols a tres punts del líder, el CE Europa B. Després de travessar el pitjor moment de la temporada, els homes de Gerard Lucas van arribar a l’aturada nadalenca després d’haver vençut el CP Sarrià (2-1).

Els quadribarrats s’enfronten a l’AT Piferrer, que només ha aconseguit guanyar tres partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut 10. L’estadística curiosa d’aquest equip és que cap de les tres victòries l’han aconseguit com a local. El Sant Andreu Atlètic necessita els tres punts per no perdre pistonada amb els conjunts capdavanters i seguir en el camí del triomf, iniciat en l’última jornada.

Sant Andreu – Cerdanyola del Vallès

Les quadribarrades afronten diumenge a la tarda el primer partit de l’any al Narcís Sala (18:00h). El rival és el Cerdanyola del Vallès, equip de la zona baixa de la classificació. Les vallesanes ocupen el dotzè lloc amb dotze punts i acumulen vuit jornades sense guanyar, amb cinc empats i tres derrotes.

El Sant Andreu va tancar l’any amb una derrota per la mínima al camp del Sant Gabriel. Les andreuenques ocupen la vuitena posició amb setze punts. L’objectiu és guanyar els tres punts a casa, fet que no s’aconsegueix des de la primera jornada, i assentar-se a la zona mitjana de la classificació de Preferent.

Fotografia: CE Europa

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS