Punt de mèrit contra totes les adversitats (1-1)

El Sant Andreu ha sumat un punt de molt mèrit contra el líder indiscutible de la lliga, l’Espanyol ‘B’. L’equip de Mikel Azparren s’ha avançat només començar el partit amb un gol de Juanma, però el filial blanc-i-blau ha aconseguit empatar gràcies a un penal dubtós transformat per Àlex López. Els andreuencs han resistit tota la segona meitat jugant amb deu jugadors per l’expulsió de Llamas abans del descans.

El repte de ser el primer equip a derrotar l’Espanyol ‘B’ aquesta temporada no era gens fàcil. Però si a més se sumen un seguit de decisions dubtoses que condicionen el partit, l’objectiu encara era més difícil. El Sant Andreu ha sortit a cercar el coll del filial blanc-i-blau i ha donat un cop de puny al segon minut amb un gol de Juanma, que ha saltat més que ningú per a enviar una pilota disputada dins l’àrea al fons de la xarxa.

Així ha transformat el penal Àlex López.

L’avantatge inicial ha provocat que l’equip de Mikel Azparren ajuntés les seves línies al mig del camp, amb la intenció de recuperar i contraatacar contra un conjunt que allarga les seves possessions. L’Espanyol ‘B’ estava incòmode i no sabia per on perforar la teranyina andreuenca. Només un penal ha permès que els visitants igualessin el partit, una decisió qüestionable per unes mans involuntàries dins l’àrea. Àlex López ha transformat des dels onze metres (33′).

Abans del descans, el Sant Andreu s’ha quedat en inferioritat per l’expulsió de Llamas. El lateral ha vist la segona groga per una falta deu minuts després de veure la primera per haver protestat l’acció del penal. Un nou condicionant de cara a una segona meitat en què els andreuencs havien de defensar-se per a sumar almenys un punt.

Kuku ha estat molt actiu en zona ofensiva.

I així ha estat. A la represa la solidesa defensiva quadribarrada ha anul·lat totes les opcions de l’Espanyol ‘B’, que no ha trobat la manera d’arribar a Segovia amb claredat. El porter andreuenc ha avortat una doble ocasió blanc-i-blava amb dues bones aturades (60′) i ha rebutjat un xut de Doncel en la recta final (87′). El Sant Andreu ha intentat sorprendre els visitants amb el joc directe i la velocitat de Kuku i Alfred, però dues jugades anul·lades per fora de joc han impedit que encaressin Edu Frías en l’u contra u.

La resistència s’ha traduït en l’empat final, un punt de mèrit contra el líder amb la sensació agre d’haver jugat un partit amb moltes adversitats. El Sant Andreu es manté quart a falta del partit entre el Terrassa i L’Hospitalet i la setmana vinent viatjarà a Ascó per a jugar un partit contra un rival directe.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Guerrero, Alcover, Juanan, Josu (Víctor, 58′), Kuku (Elhadji, 79′) i Óscar Muñoz (Alfred, 67′).

RCD Espanyol ‘B’ (1): Edu Frías, Víctor, Iago, Pedrosa, Lluís López, Pol Lozano, Àlex López, Doncel, Max Marcet (Joselu, 89′), Bermejo (Royo, 82′) i Puado (Cristo, 71′).

Gols: 1-0 Juanma (2′), 1-1 Àlex López p. (33′)

Àrbitre: Sr. Fernández Pérez (del. Barcelona), ha amonestat Juanan (24′), Segovia (32′), Guerrero (32′), Llamas (32′ i 44′), Óscar Muñoz (44′) i Juanma (49′) pels locals i Pol Lozano (43′), Àlex López (55′) i Cristo (87′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala. S’ha retut homenatge a l’ex-andreuenc Josep Manel Casanova abans de l’inici de l’encontre.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Castelldefels 1-2 CE Europa
Palamós CF 1-1 FC Santfeliuenc
FC Vilafranca 4-0 FC Santboià
UE Vilassar de Mar 0-2 UE Figueres
Cerdanyola del Vallès FC 1-0 CF Reus Deportiu ‘B’
CF Gavà 0-1 AE Prat
EC Granollers 2-1 FC Ascó
UA Horta 1-0 CF Pobla de Mafumet
Terrassa FC – CE L’Hospitalet

CLASSIFICACIÓ (J23)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS