El Sant Andreu afronta aquest dissabte a la tarda (18:00h) un partit important a La Pobla de Mafumet. L’equip de Mikel Azparren vol aixecar el cap després de la derrota patida diumenge al Narcís Sala i intentar sumar els tres punts a domicili en un escenari complicat. Les entrades per a aquest partit costen deu euros.

La dura derrota patida contra el Santfeliuenc va ser una prova de la igualtat de la categoria. El Sant Andreu continua a la zona de promoció, però va perdre la segona posició. Ara toca aixecar-se i intentar guanyar fora de casa, a La Pobla de Mafumet, i sumar la primera victòria de l’any per a mantneir-se entre els quatre primers classificats.

L’equip de Mikel Azparren vol començar una nova ratxa de victòries i continuar amb la bona dinàmica a domicili. La Pobla ocupa la vuitena posició, però només és a tres punts del quart i aspira a tot en aquesta segona volta. Es tracta, per tant, d’un rival directe.

De fet, els quadribarrats poden completar una volta sencera sense perdre lluny del Narcís Sala. L’última derrota a domicili va ser el 10 de setembre contra l’Espanyol ‘B’, que visitarà la setmana vinent l’estadi andreuenc.

Precedents

A la primera volta, els andreuencs van guanyar al Narcís Sala amb solvència (2-0). La temporada passada es va produir un empat al Narcís Sala entre ambdós equips (1-1), mentre que els tarragonins van vèncer al seu estadi a l’última jornada del campionat (2-1). La temporada 2007/2008 el Sant Andreu va guanyar al Narcís Sala (3-1) i va empatar a La Pobla (1-1).

Baixes

Tota la plantilla està disponible, però Víctor Alonso és dubte per unes molèsties físiques al turmell.

CF POBLA DE MAFUMET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 22 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 20 de gener, a les 18:00h
Estadi: Municipal La Pobla de Mafumet
Arbitratge: Salvador Morros Monge (del. Baix Llobregat), assistit per Antoni Espadas Navarro (Baix Llobregat) i Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS