Un mur insuperable (0-0)

El Sant Andreu ha estrenat l’any amb un empat contra el Santboià a domicili. L’equip de Mikel Apzarren ha dominat el partit i ha tingut bones oportunitats, però les intervencions del porter local han evitat la victòria quadribarrada. El Sant Andreu es col·loca segon a la classificació.

La segona volta ha començat igual que la primera, amb un empat sense gols contra el Santboià. Les dues millors defenses del campionat feien preveure un partit travat i amb poques ocasions, i així ha estat. Malgrat el plantejament defensiu del rival, el Sant Andreu ha tingut paciència a la primera part, amb una circulació de pilota ràpida, afavorida per les condicions meteorològiques.

L’equip d’Azparren ha tancat el Santboià al seu camp. Els locals pressionaven a la zona de tres quarts andreuenca, forçant errors en les passades. Llamas gairebé obre la llauna amb un xut des de la frontal, però Rafa Leva ha respost bé i ha enviat la pilota a córner (12’). Elhadji, amb dues rematades de cap, ha estat a punt de marcar el primer gol.

Segovia pràcticament no ha hagut d’intervenir. El Santboià tenia un pla defensiu ben definit i l’ha aplicat excel·lentment. A la segona part, a més, ha aconseguit que el Sant Andreu pengés més pilotes a l’àrea i que comencés a perdre la paciència. Una rematada de Josu a la frontal de la petita que ha desviat Leva ha estat la millor oportunitat quadribarrada (71’) abans d’una jugada clau: penal del porter sobre el mateix Josu.

La responsabilitat ha recaigut en Ton Alcover. No obstant això, el porter ha endevinat la trajectòria del llançament, a la seva dreta, i ha mantingut l’empat al marcador. Aleshores Collado ha vist la segona groga i ha deixat el Santboià en inferioritat els últims deu minuts. El Sant Andreu ha forçat córners i faltes, però l’ofici defensiu local s’ha imposat.

Malgrat l’empat, el Sant Andreu escala fins la segona posició d’una classificació que s’estreny. Hi ha tres equips empatats amb 36 punts (Sant Andreu, Terrassa i Ascó) i dos conjunts amb 35 (Prat i L’Hospitalet). La setmana vinent, el Santfeliuenc visita el Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

FC Santboià (0): Leva, Rubi, Rovira, Cárdenas, Castell, Carlos Martínez, Romano (Carlos González, 73’), Gabi (Mario, 88’), Collado, Oriol Molins i Juanlu (Pedro Bravo, 60’).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, David López, Víctor (Guerrero, 86’), Alcover, Alfred, Juanan (Alberto, 66’), Josu i Elhadji (Óscar Muñoz, 66’)

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona), ha amonestat Cárdenas (52’) i Collado (70′ i 80’), Leva (78′) i Carlos Martínez (78′) pels locals i Carroza (17’) i Ton Alcover (63’) pels visitants. Ha expulsat Collado per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal Joan Baptista Milà.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CF Gavà 1-5 Terrassa FC
CE Europa 1-0 Cerdanyola del Vallès FC
AE Prat 3-0 UE Vilassar de Mar
CE L’Hospitalet 0-0 FC Vilafranca
UE Figueres 1-2 UA Horta
CF Pobla de Mafumet 2-0 FC Ascó
RCD Espanyol ‘B’ 2-1 UE Castelldefels
CF Reus Deportiu ‘B’ 3-2 Palamós CF
FC Santfeliuenc 1-0 EC Granollers

CLASSIFICACIÓ (J20)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS