Un repte majúscul al Narcís Sala

El Sant Andreu rep aquest diumenge (12:00h) l’Espanyol ‘B’ al Narcís Sala. El filial blanc-i-blau arriba com a líder indiscutible de la lliga i únic equip invicte, mentre que l’equip de Mikel Azparren es manté en zona de promoció d’ascens. Es tracta d’un partit de gala i el vestidor ha fet una crida perquè l’afició animi des de l’escalfament per a intentar ser el primer conjunt a derrotar el líder.

Guanyar l’Espanyol B és un repte majúscul pel Sant Andreu. L’equip de Mikel Azparren necessita els tres punts per a donar una alegria a l’afició i mantenir-se entre els quatre primers classificats, però fins ara ningú ha estat capaç de tombar el filial blanc-i-blau. Els andreuencs arriben al duel després de tres jornades sense guanyar i esperen aconseguir la primera victòria del 2018.

Dinous victòries i tres empats. És el balanç del passeig triomfal del conjunt blanc-i-blau per la lliga. L’Espanyol B ha demostrat que és una piconadora. A més, és l’equip més golejador (49) i menys golejat (14) en 22 jornades. Un rival perillós i pràcticament imbatible. El partit ha aixecat moltes expectatives i promet emocions fortes.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va estar a punt de treure un empat de Sant Adrià, però un gol a l’últim minut va desnivellar el partit. En els enfrontaments a Segona Divisió B, el balanç és de tres victòries quadribarrades, cinc empats i sis triomfs blanc-i-blaus.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Carroza, que va ser expulsat la setmana passada. David López i Víctor Alonso són dubte.

Homenatge a Manel Casanova

Abans del partit es farà un homenatge a l’ex-andreuenc Josep Manel Casanova, que va morir el 6 d’agost. Casanova va jugar dues temporades i mitja al Sant Andreu a Segona Divisió entre el 1973 i el 1975 i tornà el 1979. També va ser jugador de l’Espanyol a Primera Divisió, i posteriorment va dirigir el futbol base blanc-i-blau durant més de vint anys.  Es guardarà un minut de silenci i la seva família farà el servei d’honor.

UE SANT ANDREU – RCD ESPANYOL ‘B’

Competició: Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 28 de gener, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Marcos Fernández Quintero (del. Barcelona), assistit per Said Houms (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Marca i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS