Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Situacions contraposades dels equips andreuencs. El Sant Andreu Atlètic ha aconseguit guanyar a la Fundación Privada Hermes (4-1) en el qual l’equip de Gerard Lucas ha pitjat l’accelerador en els últims trenta minuts, marcant tres gols, per endur-se els tres punts. El filial és el cinquè classificat amb 34 punts, a 8 del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta. Per altra banda el Juvenil A ha perdut per 1-0 al camp del Real Zaragoza i encadena la tercera derrota consecutiva. El conjunt dirigit per David Prats es troba en la tretzena posició.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (4-1)

El filial quadribarrat ha tornat al camí del triomf després d’haver perdut la jornada passada enfront del CD Masnou (2-3). Era important sumar els tres punts contra la Fundación Privada Hermes i el Sant Andreu Atlètic ha sortit decidit  des del principi del duel a ser el dominador del joc. Tot i això el gol s’ha resistit fins al minut 40 quan Marc Cervera ha estat capaç de batre el porter visitant. S’ha arribat amb l’1-0 en el marcador.

A la represa les coses s’han posat molt favorables pels andreuencs, ja que ha estat expulsat Adil Chkirou (48′). Però la Fundación Privada Hermes, amb un jugador menys, ha estat capaç d’empatar el matx en un penal que ha comès Purroy, que ha estat expulsat, i que ha transformat Albert Martí (60′). Amb igualtat numèrica el conjunt dirigit per Gerard Lucas ha reaccionat ràpidament i David Llobet ha tornat a avançar els quadribarrats en el marcador (65′). El filial ha continuat buscant el gol de la tranquil·litat i ha arribat mitjançant Sergio Franco (76′). Per últim, Eric Ruiz ha posat la cirereta al pastís amb el quart gol del Sant Andreu Atlètic (89′). Amb aquesta victòria, els andreuencs són els cinquens classificats, amb 34 punts, a 8 del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (4): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Javier Purroy, Marc Garcia, Marc Cervera, Javier Serrano, Antonio Valverde (Johan, 61′), Borja Ogayar, David Llobet (Hideaki Shinoda 83′), Eric Ruiz i Sergio Franco.

Fundación Privada Hermes (1): Jordi Rivera, Adrià Garcia (Cristian Fernández, 23′), Marc López, Adil Chkirou, Omar Ruiz (Ignacio Martin, 80′), Sergio Canteria, Juan Jiménez, David Garcia, Alberto López, Ivan Villalba i Albert Martí.

Gols: 1-0 Marc Cervera (40′), 1-1 Albert Martí (60′), 2-1 David Llobet (65′), 3-1 Sergio Franco (76′), 4-1 Eric Ruiz (89′).

Àrbitre: Sr. Raul Garcia Perez (del. Barcelona) ha amonestat Antonio Valverde (17′), Roger Gomez (30′ i 31′-expulsat), Adrià Escribano (33′), Marc Garcia (35′), Javier Purroy (44′), Marc Cervera (56′ i 81′- expulsat) pels locals i Omar Ruiz (7′), Ivan Villalba (29′), Adil Chkirou (39′ i 48′-expulsat), Albert Martí (44′), Sergio Canteria (82′), Cristian Fernández (85′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 18 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Derrota del Juvenil A (1-0)

El conjunt dirigit per David Prats no travessa un bon moment. El partit contra el Real Zaragoza s’ha complicat des de ben aviat, ja que els aragonesos s’han avançat ràpidament en el marcador amb el gol de Marcos Baselga (18′). A partir d’aquest moment els quadribarrats han remat a contracorrent. A la primera part han intentat apropar-se a la porteria local, però no han aconseguit perforar-la.

A la represa el Sant Andreu ha sortit més decidit a la recerca del gol de l’empat, però els minuts han anat passat i aquest no ha arribat. El Real Zaragoza s’ha quedat amb un home menys a causa de l’expulsió per doble groga d’Alejandro Luis (87′), però el Juvenil A no ha pogut aprofitar els pocs minuts que ha tingut amb superioritat numèrica. Al final derrota per la mínima i és la tercera desfeta consecutiva. Els andreuencs són els tretzens classificats. La propera jornada serà un partit clau per les aspiracions de salvació quadribarrades, ja que els homes entrenats per David Prats s’enfronten a la UD Unificación Bellvitge, el penúltim classificat, al Narcís Sala.

Fitxa tècnica

Real Zaragoza (1): Azón, David Vicente, Marcen, Carrasco (Ivan Castillo, 72′), Subías, Marc Aguado, Soro (Jose Maria, 83′), Clemente, Baselga (Rafael Tresaco, 78′), Carlos Vicente i Jorge Pérez (Alejandro Luis, 65′).

Juvenil A (0): Agustín Mora, Max Espígol, Xavi Ferrer, Wanderson, Aleix, Omar (Albert Alcoba, 57′), Miki (Alex Montero), Marc Viver, Dani (Victor Perez, 75′), Manel Montoya i Jairo Torne.

Gol: 1-0 Marcos Baselga (18′).

Àrbitre: Sr. Mihaita Marius Haghiac (col·legi aragonès). Ha amonestat Alejandro Luis (73′-87′-expulsió) pels locals i Omar (23′), Xavi Ferrer (53′), Manel Montoya (89′), Max Espígol (89′), Albert Alcoba (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 20 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp del Real Zaragoza.

 

Fotografia: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS