Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Una bona i una dolenta notícia pels equips andreuencs. El Sant Andreu Atlètic s’ha imposat per 2-3 a l’AT Piferrer, amb un gol d’Ismael Sánchez sobre la botzina (88′), que ha donat els tres punts els quadribarrats. Per altra banda el Juvenil A ha perdut de forma clara per 3-0 contra el CD San Francisco i ha tornat a Sant Andreu de Palomar amb una derrota sota el braç.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (2-3)

El filial quadribarrat ha començat de la millor manera l’any amb una victòria enfront de l’AT Piferrer. Els andreuencs han sortit endollats des de l’inici i David Llobet ha obert la llauna quan tan sols s’havien disputat 6 minuts. Els locals, però, han reaccionat ràpidament i a la següent jugada han empatat el duel a càrrec de Santiago López (7′). El partit ha començat molt frenètic i el Sant Andreu Atlètic s’ha tornat a avançar en el marcador amb el gol d’Èric Ruiz (18′). Tot i el bon joc del filial, de nou l’AT Piferrer ha aconseguit igualar el matx abans del descans amb la segona diana de Santiago López (35′).

En el segon temps el ritme dels dos equips ha baixat i el filial andreuenc ha començat a dominar el joc. Els homes de Gerard Lucas volien sumar els tres punts, però no aconseguien tornar a perforar la porteria local. El gol de la victòria andreuenca ha arribat al tram final del partit i l’encarregat ha estat Ismael Sánchez (88′). Gran triomf, amb emoció fins al final, que col·loca el Sant Andreu Atlètic en la tercera posició de la classificació amb 31 punts, a dos del líder, la Guineueta.

Fitxa tècnica

AT Piferrer (2): Carlos Nadal, Alejandro Vega, Oriol Vidal, David Colinas, Pedro Andradre, Ricardo Gómez (Marc Agraz, 76′), Cristian Mulero (Mohamodu Keita, 61′), Antonio Tobal, Alberto Naranjo, Eduardo Ainsa i Santiago López (Antonio Sánchez, 85′).

Sant Andreu Atlètic (3): Oscar Remon, Sergi Lobo, Javier Purroy, Marc Garcia, Ismael Sánchez, Javier Serrano, David Llobet (Hideaki Shinoda, 89′), Borja Ogayar (Adrià Escribano, 89′), Sergio Franco, Èric Ruiz i Johan Otin (Gabriel Adarve, 67′).

Gols: 0-1 David Llobet (6′), 1-1 Santiago López (7′), 1-2 Èric Ruiz (18′), 2-2 Santiago López (35′), 2-3 Ismael Sánchez, 88′).

Àrbitre: Sra. Victoria Petrova Borislavova (del. Barcelona). Ha amonestat Santiago López (21′), Alejandro Vega (63′), Alejandro Vega (vermella directa-88′), David Colinas (89′) pels locals i Javier Purroy (23′), Borja Ogayar (33′), Sergi Lobo (72′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 del Grup II de la Segona Catalana disputat al CEM Can Dragó.

Derrota del Juvenil A (3-0)

El Juvenil A no ha començat amb bon peu l’any. L’equip entrenat per David Prats ha mostrat dues cares diferenciades durant el partit. En la primera part, el duel ha estat igualat i cap dels dos equips ha aconseguit crear gaires ocasions de perill. Ferran ha provat amb un xut de falta, que ha aturat bé el porter local (18′). En una jugada aïllada del CD San Francisco, els locals han aconseguit avançar-se en el marcador amb el gol de Llabrés (38′). Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

En el segon temps, el Sant Andreu s’ha vist superat pel conjunt mallorquí. Pedro ha fet la segona diana pels locals (55′) i poc després Pere ha fet el tercer (61′). Ja amb el 3-0 en el marcador, el Juvenil A no ha creat gaires ocasions de perill. Només un xut de Víctor i Miki, ja en el temps afegit, que el porter del CD San Francisco ha aturat. Derrota del Sant Andreu, que es troba cinc punts per sobre del descens, que el marca el Lleida Esportiu.

Fitxa tècnica

CD San Francisco (3): Marc, Tomas, Matas, Pablo, Molina, Sintes, Pere, Manresa, Pedro, Llabrés i Marcos.

Juvenil A (0): Edu, Albert, Omar, Aleix, Xavi, Guillem, Manel, Wanderson, Àlex, Ferran i Montero.

Gols: 1-0 Llabrés (38′), 2-0 Pedro (55′), 3-0 Pere (61′).

Àrbitre: Sr. Adán Rivas Piñeiro.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp del CD San Francisco.

 

Fotografia: Biel Capllonch.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS