Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Jornada molt positiva pels equips quadribarrats. Després de tres derrotes consecutives i quatre jornades sense tastar la victòria, el Juvenil A ha tornat a guanyar, en aquest cas contra la UD Unificación Bellvitge (2-1). Per altra banda el Sant Andreu Atlètic encadena el segon triomf consecutiu que li permet escalar posicions a la classificació fins a la segona posició, a sis punts del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta.

Victòria del Juvenil A (2-1)

Els quadribarrats necessitaven tornar a tastar el sabor de la victòria i ho han aconseguit en la darrera jornada enfront de la UD Unificación Bellvitge. Amb aquest triomf el Sant Andreu ha pujat fins a l’onzena posició, amb 24 punts, tres per sobre del descens. La primera part contra els hospitalencs ha estat molt igualada i s’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

A la represa el Sant Andreu ha sortit endollat i Wanderson ha avançat en el marcador els andreuencs (61′). A partir d’aquest moment el Juvenil A és quan ha jugat els millors minuts, però Omar, en el minut 74, ha estat expulsat quan ha vist la segona groga. Poc després ha arribat la diana visitant mitjançant Gerard (76′) que ha igualat el matx. Les dinàmiques s’han canviat i en els últims compassos del partit ha estat la Unificación Bellvithe qui ha tingut el domini i s’ha bolcat a l’atac. El conjunt dirigit per David Prats li ha tocat defensar-se amb ungles i dents i en un contracop, Peña ha estat objecte d’un penal. La pena màxima l’ha transformat Wanderson (90′), que ha significat la valuosa victòria quadribarrada a l’últim sospir.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Agustín, Max, Xavier Ferrer (Albert Alcoba, 89′), Aleix Sanchez, Omar, Marc Viver (Miquel Puerto, 80′), Sergi Martínez, Wanderson, Peña, Guillem Escarrabill (Alex Montero, 71′) i Jairo (Manel Busquets, 53′).

UD Unificación Bellvitge (1): Ignacio, David, Albert Thiago, 71′), Bruno, Marc (Gerard González, 46′), Guillem (Ricardo Tinoco, 76′), Xavier (Mohamed, 46′), Tandasi, Gerard, Alex i Víctor.

Gols: 1-0 Wanderson (61′), 1-1 Gerard (76′), 2-1 Wanderson (90′).

Àrbitre: Sr. José Antonio Fernández Morillo que ha amonestat Omar (5′ i 74′), Guillem Escarrabill (16′), Marc Viver (55′) pels locals i Marc (35′), Mohamed (59′ i 88′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (2-4)

El Sant Andreu Atlètic ha preparat molt bé el duel contra el CE Canyelles. A la primera part els andreuencs ja han pres el domini del partit i en el 38′ Èric Ruiz ha avançat el filial quadribarrat en el marcador. Però els locals han reaccionat ràpidament i Cristian González ha igualat el matx (41′).

Al segon temps els andreuencs han sortit decidits a fer el segon gol i així ha estat. David Llobet ha tornat a posar per davant el filial (51′). Però, de nou, el CE Canyelles ha estat capaç d’igualar el duel mitjançant Víctor Silvestre (66′). El Sant Andreu Atlètic ha continuat atacant perquè volia sumar els tres punts, i el tercer gol s’ha fet esperar, però ha arribat amb la gran diana d’Oriol Sans en el minut 87. Els locals s’han vingut abaix i en el 89′ David Llobet ha fet el gol de la sentència. Amb aquest triomf el filial s’ha col·locat segon a la classificació, amb 37 punts, a sis del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta.

Fitxa tècnica

CE Canyelles (2): Joaquim Porteras, Daniel Hernández, Francesc Fortuny, Ricardo Garcia, Nil Redon (Víctor Silvestre, 64′), Cristian González, Takanori Okai, Luis Rubiales (Pol Pérez, 89′), Juan José Cruz, Tomàs Garcia, Adrià Mila.

Sant Andreu Atlètic (4): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Ismael Sanchez (Johan, 76′), Marc Garcia, Oriol Sans, Javier Serrano (Borja Ogayar, 68′), Antonio Valverde, Gabriel Adarve (Sergio Franco, 46′), Badre Dahbi, David Llobet i Èric Ruiz.

Gols: 0-1 Èric Ruiz (38′), 1-1 Cristian González (41′), 1-2 David Llobet (51′), 2-2 Víctor Silvestre (66′), 2-3 Oriol Sans (87′), 2-4 David Llobet (89′).

Àrbitre: Sr. Daniel Ligero Garcia (del. Vallès Occidental). Ha amonestat Cristian González (38′), Daniel Hernández (42′), Adrià Mila (74′), Víctor Silvestre (89′) pels locals i Javier Serrano (65′), David Llobet (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al camp de futbol Municipal Canyelles.

 

Imatge: Unifutcat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS