Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

El partit del Juvenil A enfront del Club Gimnàstic Manresa era d’aquells que valen més de tres punts. Tots dos equips estan immersos en la lluita per eludir el descens. Els manresans s’han avançat ràpidament en el marcador amb un gol de Priego (15′) i s’han dedicat a defensar la resta del partit. Els andreuencs no han pogut penetrar el mur, tot i que quan faltaven de pocs minuts pel final l’àrbitre ha anul·lat de forma polèmica un gol del central del Sant Andreu, Omar. Derrota per la mínima dels quadribarrats, que veuen com el Gimnàstic Manresa els empata a punts en la classificació, tot i que els andreuencs continuen fora del descens, mentre que els manresans ocupen posició de perdre la categoria.

Era un partit clau per aconseguir més opcions d’assolir la permanència a la Divisió d’Honor. El Juvenil A s’ha enfrontat a un rival directe en la classificació en la lluita per no baixar, com és el Club Gimnàstic Manresa. Des del xiulet inicial el matx ha estat molt igualat. Els manresans, en la primera aproximació amb perill, han aprofitat un fluix refús a la frontal de l’àrea del porter Mora per marcar el primer i únic gol, mitjançant Priego (15′).

A partir d’aquest moment el Sant Andreu ha avançat línies i ha començat a mantenir possessions de pilota més llargues, però sense arribar a concretar-les en accions de perill. La més clara ha estat per Wanderson. Després d’una gran acció individual per banda de Busquets, que ha arribat a la línia de fons, ha centrat ras al punt de penal per Wanderson, que ha xutat, però la bola ha impactat en un defensor just abans que entrés a la porteria. Quan s’estava a punt d’arribar al descans, Mora ha intervingut amb una bona acció per desviar un xut llunyà d’un jugador rival.

A la represa el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica que al final de la primera meitat. El Sant Andreu ha tingut més la possessió de la pilota, mentre que el Gimnàstic Manresa s’ha replegat. Tot i això els andreuencs, en els primers compassos del segon temps, no han estat capaços de generar gaire perill ofensiu. De fet, la primera acció amb cara i ulls ha estat pels visitants, quan Priego ha provat un xut des de la llarga distància, que Mora ha aturat amb una gran intervenció.

Quan faltaven 20 minuts per acabar el matx és quan el Juvenil A ha pitjat l’accelerador i ha obligat als visitants a tancar-se pràcticament a l’àrea. Primer ho ha provat Jairo, amb un potent xut que ha aturat el porter rival. Poc després ha arribat la jugada polèmica del partit. En una falta lateral treta pel Sant Andreu, hi ha hagut una sèrie de refusos dins l’àrea, que ha aprofitat Oumar per afusellar i anotar el gol de l’empat. Tot i que l’assistent havia aixecat la bandera uns cinc segons, l’àrbitre ha donat per vàlid el gol. La majoria de jugadors del Gimnàstic Manresa han protestat a l’àrbitre, i després de dos minuts de queixes, el col·legiat Gonzalo Romero Freixas ha rearbitrat la jugada i ha rectificat en favor dels visitants, ja que ha senyalat fora de joc en l’acció del gol andreuenc. Era el minut 76.

En els darrers 10 minuts el Juvenil A ha provat d’arribar a l’àrea rival mitjançant pilotades llargues i centrades laterals, que no han trobat rematadors. L’acció més clara ha estat per Montoya, que ha xutat des de la frontal de l’àrea i el porter visitant l’ha aturat, amb una molt bona acció. Els andreuencs no han estat capaços de perforar la muralla defensiva i han acabat perdent de forma cruel, per la mínima, davant el Gimnàstic Manresa, un rival directe a la lliga. El Juvenil A està empatat a punts amb els manresans, tot i que continua fora del descens pel gol average general, ja que el particular entre els dos equips està igualat. Per la seva banda, el Gimnàstic Manresa ocupa plaça de perdre la categoria.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Mora, Sergi Martínez, Omar, Alcoba, Xavi Ferrer, Guillem Escarrabill, Montoya, Puerto (Jairo, 46′), Wanderson, Alex Montero (Peña, 46′) i Manel Busquets (Valero, 74′).

Club Gimnàstic Manresa (1): Victor, Pere, Bas, Desande, Manu, Alti, Llorenç, Monchi (Rodri, 90′), Escamilla (Gassan, 81′), Priego i Burgos (Albert, 62′).

Gols: 0-1 Priego (15′).

Àrbitre: Sr. Gonzalo Romero Freixas. Ha amonestat Alcoba (90′) pels locals i Desande (20′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Imatge: UE Sant Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS