Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Mala jornada pels equips quadribarrats. Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic han perdut i contra rivals directes en la classificació. El conjunt entrenat per David Prats ha estat derrotat per 1-0 al camp del CD Manacor amb el gol dels manacorins al 88′, mentre que el filial quadribarrat ha patit una desfeta per 0-2 al Narcís Sala contra el CF Escola Esportiva Guineueta, el líder de la lliga. Aquest partit hi ha hagut molta polèmica i tensió al final del matx, ja que quatre jugadors andreuencs han estat expulsats al minut 89 amb vermella directa.

Derrota del Juvenil A (1-0)

L’equip dirigit per David Prats tenia un desplaçament complicat al camp del CD Manacor, tot i això la primera part ha estat molt igualada. Poques accions de perill per cap dels dos equips i cap conjunt ha tingut el domini del joc. Just abans del descans, l’àrbitre ha expulsat el jugador local, Chico.

A la represa, amb un home més el Sant Andreu, els andreuencs han tingut el partit més coll avall, però els manacorins s’han defensat bé. Seguint la dinàmica del primer temps, a la segona part no hi ha hagut gaires ocasions de perill. El Manacor en una de les poques aproximacions, mitjançant Carles, ha disparat directament al travesser. La bona feina del Juvenil A s’ha esfumat quan Àlex ha marcat l’únic gol dels locals en el 88′. Derrota dolorosa del conjunt entrenat per David Prats, que ha jugat 45 minuts amb un home més i que havia donat per bo el punt que s’hagués obtingut amb l’hipotètic empat. Desfeta per la mínima que situa el Sant Andreu en la dotzena posició, amb 24 punts, tres per sobre del descens, que el marca el Club Gimnàstic Manresa, el rival de la propera jornada que vindrà al Narcís Sala.

Fitxa tècnica

CD Manacor (1): Aaron, Blanco (Ramon, 46′), Alex, Hernandez, Sanchez, Vega, Fernandez, Pedro, Marcos (Domingo, 77′), Arriaza (Servera, 85′) i Jaume.

Juvenil A (0): Mora, Espígol, Ferrer, Aleix, Alcoba, Viver, Sergi, Wanderson (Valero, 75′), Peña (Montero, 69′), Montoya i Busquets (Jairo, 79′).

Gol: 1-0 Alex (88′).

Àrbitre: Santiago Verger Verdera ha amonestat Jaume, Fernandez, Servera pels locals i Viver, Montero pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp Na Capellera.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (0-2)

El filial quadribarrat havia recuperat la bona dinàmica de bons resultats i encarava el partit enfront del CF Escola Esportiva Guineueta, el líder de la lliga, amb confiança. Els andreuencs volien la victòria per retallar la distància amb el rival barceloní a tan sols tres punts. L’equip dirigit per Gerard Lucas ha sortit endollat des del principi, però la primera meitat ha estat molt travada i igualada. S’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

Al segon temps, el Sant Andreu Atlètic ha fet valer el factor de jugar al Narcís Sala i s’ha aproximat a la porteria rival. Les diferents escomeses dels quadribarrats, però, han estat repel·lides tant per la defensa com el porter Pellitero. En els últims 10 minuts de partit, el matx ha embogit. Els visitants s’han avançat en el marcador amb la diana de Ferran Sanchez (80′). A poc a poc la tensió entre els jugadors ha anat augmentant i tot s’ha desfermat quan la Guineueta ha fet el segon gol, mitjançant José Manuel García (89′). En aquell moment hi ha hagut una picabaralla, que ha acabat amb quatre jugadors del filial expulsat amb vermella directa (Badre, Valverde, Garcia i Oriol Sans). S’ha consumat la derrota per 0-2 i el Sant Andreu Atlètic ha baixat fins a la cinquena posició, amb 37 punts, a 9 del líder, la Guineueta.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (0): Adrià Escribano, Sergio Franco, Oriol Sans, Marc Garcia, Ismael Sanchez, Javier Serrano (Marc Cervera, 65′), Antonio Valverde (Sergi Lobo, 62′), Borja Ogayar, David Llobet, Eric Ruiz i Badre Dahbi.

CF Escola Esportiva Guineueta (2): Ruben Pellitero, David Ambrojo, Aitor Rives (David Pesquer, 89′), Alfredo Froy (Joel Puigmacia, 72′), José Manuel Garcia, Erik Martori (Andy Gorfinkel, 46′), Marc Anguera, Hamza Moukhli (Carlos Andrade, 56′), Manuel Martín i Marc Fernandez.

Gols: 0-1 Ferran Sanchez (80′), 0-2 José Manuel Garcia (89′).

Àrbitre: Sr. Christian Peraire Salom (del. Barcelona) ha amonestat Marc Garcia (26′), Antonio Valverde (29′), Javier Serrano (35′), Eric Ruiz (39′), Badre Dahbi (42′), Borja Ogayar (80′), Marc Cervera (85′), Badre Dahbi (vermella directa-89′), Antonio Valverde (vermella directa-89′), Marc Garcia (vermella directa-89′), Oriol Sans (vermella directa-89′) pels locals i David Ambrojo (20′), Aitor Rives (55′), Andy Gorfinkel (75′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Fútbol Balear.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS