Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Jornada dolenta pels equips quadribarrats, que han perdut els seus respectius equips. El Juvenil A ha caigut per 2-0 al camp del FC Girona i ha entrat en la zona de descens. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha patit una desfeta en el desplaçament enfront de la UD Parc i ha baixat fins a la sisena posició. El filial andreuenc està a dotze punts del líder de la lliga, el CF Escola Esportiva Guineueta.

Derrota del Juvenil A (2-0)

El Juvenil A no aixeca el cap i ha patit la tercera derrota consecutiva. La sortida al camp del FC Girona, el quart classificat, era un dels desplaçaments complicats que quedava i els andreuencs no han pogut sumar res de positiu. El partit ha començat amb domini local. En el 25′ els gironins han obert el marcador amb el gol de Valery, que ha aprofitat un refús de la defensa quadribarrada a una centrada lateral. Tot i el marcador advers, el conjunt dirigit per David Prats no li ha perdut la cara al partit i ha intentat reaccionar, però no ha disposat d’ocasions de perill. S’ha arribat al descans amb la victòria del FC Girona per la mínima.

A la represa, el Juvenil A ha patit un cop definitiu. En el primer minut de joc Homet ha aprofitat una centrada de Porro per marcar el segon gol (46′). Amb aquest resultat, el Sant Andreu ha vist que les seves possibilitats d’aconseguir un empat eren reduïdes i no ha tingut capacitat de reacció. A partir d’aquest moment la intensitat del joc ha baixat i els andreuencs han acabat perdent per 2-0. Aquesta derrota, juntament amb l’empat 0-0 del Gimnàstic Manresa contra el Gimnàstic de Tarragona, fan que els quadribarrats siguin a la zona de descens, un punt per sota dels manresans, quan queden sis jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

FC Girona (2): Torra, Prado, Teo, Uche, Mario, Iván (Piany, 66′), Pedro Porro (Guillem, 77′), Jofre, Homet (Muni, 74′), Juli i Valery (Pol, 87′).

Juvenil A (0): Mora, Max Espígol, Sergi, Wanderson (Jairo, 82′), Omar (Alcoba, 30′), Jorge, Peña, Montoya (Viver, 65′), Busquets, Guillem Escarrabill i Víctor (Puerto, 21′).

Gols: 1-0 Valery (25′), 2-0 Homet (46′).

Àrbitre: Sr. Díaz Díaz ha amonestat Juli i Jofre pels locals i Max Espígol i Jorge pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp del FC Girona.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-1)

El Sant Andreu Atlètic ha encadenat la segona derrota consecutiva, un fet que no havia succeït durant tota la lliga. El filial quadribarrat necessitava guanyar per no perdre pistonada amb els equips capdavanters i visitava el camp de la UD Parc, un equip de la zona mitjana baixa de la classificació. El duel ha estat ensopit, molt trabat en el mig camp. Durant la primera meitat no hi ha hagut gaires ocasions de perill per cap dels dos equips.

En el segon temps han estat els locals qui han assestat el primer cop. Prat ha avançat la UD Parc en el marcador (55′). Els andreuencs han reaccionat ràpidament i David Llobet ha igualat el matx quatre minuts més tard (59′). L’encontre ha estat molt igualat i semblava que el partit acabaria en empat 1-1, però la UD Parc, mitjançant Alberto Primitivo, ha fet el segon gol en el tram final del matx (84′). Una diana clau i que els andreuencs no han pogut revertir. Al final derrota del Sant Andreu Atlètic, que és sisè a la classificació i el líder, el CF Escola Esportiva Guineueta s’escapa fins als dotze punts de distància.

Fitxa tècnica

UD Parc (2): Roselló, Prat, Eduard, Àngel, Sergi, Oriol, Alex (Pierre Pascal, 83′), Ander (Daniel, 83′), Guillem (Pablo Romain, 87′), Anouar (Alberto Primitivo, 60′) i Jaime (Ibrahim, 60′).

Sant Andreu Atlètic (1): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Javier Purroy, Marc Cervera, Ismael Sanchez, Javier Serrano, Sergio Franco, Borja Ogayar, David Llobet, Eric Ruiz i Johan Otin (Gabriel Adarve, 62′).

Gols: 1-0 Prat (55′), 1-1 David Llobet (59′), 2-1 Alberto Primitivo (84′).

Àrbitre: Sr. Jonatan Lopez Rabelo (del. Barcelona) ha amonestat Jaime (55′), Guillem (70′), Sergi (77′), Prat (77′), Roselló (79′), Oriol (vermella directa-89′) pels locals i Ismael Sanchez (22′), Javier Serrano (52′), Javier Purroy (54′ i 57′), Marc Cervera (80′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Camp de Futbol CEM Fort-Pienc.

Imatge: Lluís Serrat (L’Esportiu).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS