El Femení aconsegueix empatar en el tram final (1-1)

El Femení ha empatat 1-1 enfront del CF Molins de Rei al Narcís Sala. Les visitants s’han avançat en el marcador aviat, però les andreuenques, mitjançant Cristina Jiménez, han empatat en el 85′. Important punt aconseguit perquè el Molins de Rei és un rival en zona de descens, que amb aquest empat continuen estant a quatre punts de distància del Sant Andreu, i les quadribarrades continuen ocupant plaça que certifica la permanència.

Era un partit important el que afrontava el Femení contra el CF Molins de Rei al Narcís Sala. Les andreuenques volien allunyar-se del descens i s’enfrontaven a un equip que es troba immers en la zona calenta de la classificació. El duel s’ha complicat des de ben aviat quan Blanca ha avançat les visitants en el marcador (18′). A partir d’aquest moment el Sant Andreu ha anat decididament a l’atac, però entre la defensa i la portera visitant han refusat totes les accions de perill.

A la segona meitat ha continuat la mateixa tònica de domini quadribarrat. Finalment les andreuenques han pogut superar el mur defensiu a càrrec de Cristina Jiménez amb un gol a la recta final del matx (85′). Empat 1-1 que certifica un punt valuós per mantenir les distàncies amb un equip que ocupa plaça de descens. Actualment el Femení és onzè a la classificació, amb 20 punts, dos per sobre del CE Sabadell, que és tretzè i està en la zona vermella de la lliga.

Fitxa tècnica

Femení (1): Laia Garcia, Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Saray Vidaña, Marina Alexandra, Cristina Jiménez, Amanda Manjon, Carmen Yera, Judith Saez i Anna Molet.

CF Molins de Rei (1): Sonia, Laura, Anna, Blanca, Sandra, Laia, Julia, Laura Jiménez, Nadine, Adriana i Jessica.

Gols: 0-1 Blanca (18′), 1-1 Cristina Jiménez (85′).

Àrbitre: Sra Maria Teresa Purti Paez (del. Penedès-Garraf). Ha amonestat Cristina Jiménez (75′) per les locals i Laura (60′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Imatge: Xavier Garcia (Futfem.cat).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS