El Femení perd de forma clara (4-1)

El Femení ha perdut per 4-1 enfront del FC Sant Pere Pescador, el líder destacat de la lliga. El partit s’ha decantat ràpidament per les rivals, ja que al final de la primera meitat guanyaven per 3-0. Les andreuenques han aconseguit marcar el gol de l’honor mitjançant Manjon. Derrota del Sant Andreu, que continua sent dotzè a la classificació, amb 19 punts, quatre per sobre de la zona de descens, que el marca el CE Sabadell.

El desplaçament al camp del FC Sant Pere Pescador era la sortida més complicada de la temporada, ja que és el líder de la categoria i ho és de forma clara, està imbatut, cap equip ha aconseguit guanyar-los. Les locals ràpidament han fet valer el seu potencial i s’han avançat en el marcador amb el gol de Tais Garcia (23′). El Femení no s’ha rendit i ha continuat lluitant, sabent que podrien disposar d’alguna ocasió clara al contracop. El Sant Pere Pescador, però, ha fet la segona diana, a càrrec de Blanca Cros (40′). Amb aquest gol les andreuenques han quedat tocades anímicament i en l’última jugada de la primera part, les locals han fet el tercer, un altre cop Blanca Cros (45′).

A la represa, el Femení encara estava estabornit i el Sant Pere Pescador ha fet el quart gol, mitjançant Silvia Masferrer (49′). Les quadribarrades han aconseguit fer la diana de l’honor, a càrrec d’Amanda Manjon (58′). En els últims 30 minuts de partit, el ritme ha baixat i s’ha arribat amb el 4-1 al final. Derrota del Sant Andreu, que és dotzè a la classificació, amb 19 punts, quatre per sobre del CE Sabadell, que marca el descens. Això sí, la lliga està molt igualada i entre el Femení, que és dotzè, i la UE Estartit, que és sisè, només els separen tres punts.

Fitxa tècnica

FC Sant Pere Pescador (4): Marina Barneda, Maria del Carmen, Paula Denis, Ana Nuria, Silvia Masferrer, Tais Garcia, Cristina Pont, Blanca Cros, Jennifer Ballesta, Cynthia Blanco i Laura Gasull.

Femení (1): Laia Garcia, Marta Riera, Aroha Medina, Marta Garcia, Nuria Raya, Marina Alexandra, Cristina Jimenez, Amanda Manjon, Miriam Sanchez, Judith Saez i Carmen Yera.

Gols: 1-0 Tais Garcia (23′), 2-0 Blanca Cros (40′), 3-0 Blanca Cros (45′), 4-0 Silvia Masferrer (49′), 4-1 Amanda Manjon (58′).

Àrbitre: Sr. Javier López Corona (del. Girona) ha amonestat Paula Denis (89′) per les locals i Marta Garcia (11′-79′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 del Grup 1 de Preferent Femení disputat al camp de Futbol Municipal de Sant Pere Pescador.

 

Fotografia: Xavier Garcia (Futfem.cat).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS