El Sant Andreu, a rescabalar-se a Ascó

El Sant Andreu afronta aquest diumenge (12:00h) un nou duel directe contra un dels equips que aspira a jugar la promoció d’ascens. L’Ascó acumula quatre jornades sense guanyar i s’ha despenjat de les primeres places. Es tracta d’una revàlida pels de Mikel Azparren després d’un inici d’any complicat.

El Municipal d’Ascó serà l’escenari d’un nou partit important pel Sant Andreu. Els quadribarrats viatgen a les terres de l’Ebre cercant una victòria que s’ha resistit aquest inici d’any i que els permeti continuar en zona de promoció d’ascens. Els de Mikel Azparren volen rescabalar-se de l’empat agredolç contra l’Espanyol ‘B’, un partit en què els andreuencs van patir moltes adversitats.

L’Ascó no travessa el seu millor moment. El conjunt tarragoní només ha pogut cantar victòria en un dels últims nou partits i ha passat de ser segon a ser sisè. Malgrat els mals resultats, es manté a un punt del quart, el Sant Andreu. A més, acumula quatre partits sense guanyar com a local.

Aquesta jornada pot ser propícia pels quadribarrats, ja que el Prat (tercer) i l’Europa (cinquè) s’enfronten entre ells. La victòria del Sant Andreu permetria allunyar l’Ascó i, en funció de la resta de resultats, recuperar la tercera plaça, acostar-s’hi o distanciar-se també del cinquè.

Precedents

A la primera volta, els asconencs van imposar-se al Narcís Sala amb un gol a les acaballes del partit (1-2). La temporada passada, ambdós equips van empatar a un gol en els dos enfrontaments. I fa dues, el Sant Andreu va perdre a casa (0-1) però va superar els tarragonins a domicili (1-2).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Llamas, expulsat la setmana passada contra l’Espanyol ‘B’. A més, David López, Alfred Planas ni José Segovia tampoc viatjaran per lesió. El porter del juvenil Eduard Sasot substituirà el porter andreuenc a la convocatòria, i Carroza torna a estar disponible després d’haver complert un partit de sanció. Per l’Ascó, Javi García també està sancionat.

FC ASCÓ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 4 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Municipal d’Ascó
Arbitratge: Vïctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), assistit per Mariona Peralta Geis (Vallès Occidental) i Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS