El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

La UE Sant Andreu participarà aquest dijous a les set del vespre en un simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius a l’Auditori 1899 del FC Barcelona. El Sant Andreu rebrà també un dels novens Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, arran de l’acord amb el Grup Cooperatiu TEB perquè els seus equips juguessin amb el nom del club.

Per part del Sant Andreu hi assistiran els quatre capitans del primer equip, a més dels entrenadors, Mikel Azparren i Xavi Jiménez. També hi serà una delegació de la junta directiva, encapçalada pel president Manuel Camino.

L’acte l’han organitzat Special Olympics de Catalunya i la Fundació Barça, juntament amb la col·laboració de diverses institucions i entitats. Les persones interessades a assistir-hi poden inscriure’s enviant un correu electrònic a comunicacio@teb.org.

 

Més en

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020