El Sant Andreu suma un punt lluitat (1-1)

El Sant Andreu s’ha endut un punt del Feliu i Codina en aconseguir l’empat a l’últim minut contra un Horta molt combatiu. Marc Río ha avançat els locals en una jugada aïllada a la primera part, però l’equip de Mikel Azparren ha insistit i percutit fins que un gol d’Elhadji ha igualat el marcador.

El derbi entre el Sant Andreu i l’Horta ha estat vibrant i intens, amb una animació espectacular de la sorollosa i nombrosa afició andreuenca que ha anat al Feliu i Codina. Un partit molt competit que ha tingut gols, jugades polèmiques i picabaralles fruit de la tensió. Els andreuencs han estat els dominadors durant bona part de l’encontre, pressionant la sortida de pilota i ofegant el conjunt local.

Després de forçar un parell de córners, Noguera ha tingut la primera oportunitat amb una rematada forçada que ha pogut blocar Andrés (8′). Quan semblava que qui estava a prop del gol era el Sant Andreu Marc Río, en una jugada aïllada i després d’un rebot, ha batut Segovia amb un xut ras (22′).

L’equip de Mikel Azparren ha quedat estabornit durant uns minuts, però s’ha refet i ha continuat atacant. Josu, amb un xut creuat, ha fregat la igualada (32′). Els quadribarrats també han protestat dues jugades polèmiques, una caiguda de Josu dins l’àrea i unes possibles mans d’un defensor. Abans del descans, Segovia ha rebutjat un xut perillós de Genís.

Penal fallat, empat final

A la represa, el Sant Andreu ha persistit en la pressió i ha creat perill amb centrades laterals. En una bona jugada entre Alfred i Jordi Méndez, l’avui capità ha centrat i Alberto, de cap, ha rematat a les mans del porter (51′). Poc després, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable als andreuencs per mans dins l’àrea, però Andrés ha aturat el llançament de Josu (55′).

Lluny d’enfonsar-se, els quadribarrats han continuat atacant. Josu no ha arribat a rematar una altra bona centrada de Jordi Méndez (69′) i Elhadji ha creuat massa una centrada de David López (70′). La tensió ha crescut amb diverses picabaralles sobre la gespa que han acabat en no res, i l’Horta ha tingut una bona oportunitat al contracop en un xut desviat d’Arranz (84′).

A la recta final, Manel Busquets ha debutat substituïnt Ton Alcover (86′). L’esforç del Sant Andreu ha tornat a tenir premi. Juanan ha fet una centrada mil·limètrica i ha connectat amb Elhadji, que amb un cop de cap ha empatat el partit (89′). Al temps afegit, Elhadji ha fet un servei de banda que ha acabat al fons de la porteria, sense que Juanma arribés a tocar la pilota per poc. Els andreuencs continuen quarts a la classificació i la setmana vinent rebran el Palamós al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UA Horta (1): Andrés, Casti, Javi Morales, Gueri (Domi, 76′), Galeano, Édgar, Guillén, Genís, Marc Río (Sergi Arranz, 56′), Isaac (Jota, 63′) i Adri Lledó.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Méndez, Juanma, Noguera, David López, Víctor (Joel, 82′), Alcover (Busquets, 86′), Josu, Alfred, Alberto (Juanan, 63′) i Elhadji.

Gols: 1-0 Marc Río (22′), 1-1 Elhadji (89′).

Àrbitre: Sr. Garcia Fuster (del. Barcelona), ha amonestat Marc Río (23′), Casti (28′), Édgar (55′) i Adri Lledó (58′) pels locals i Segovia (10′), Josu (30′), Juanma (58′), Víctor (63′) i Méndez (87′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Feliu i Codina. S’ha guardat un minut de silenci abans de l’inici del partit.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Castelldefels 1-1 CE L’Hospitalet
Palamós CF 1-1 EC Granollers
FC Vilafranca 0-0 FC Ascó
UE Vilassar de Mar 0-1 RCD Espanyol ‘B’
Cerdanyola del Valles FC 2-2 CF Pobla de Mafumet
CE Europa 1-1 UE Figueres
AE Prat 1-1 CF Reus Deportiu ‘B’
Terrassa FC 3-1 FC Santfeliuenc
CF Gavà 2-4 FC Santboià

CLASSIFICACIÓ (J27)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS