Empat molt treballat (1-1)

El Sant Andreu ha tret un punt del Municipal d’Ascó. Els locals s’han avançat a la primera part amb un gol de Guiu, però els andreuencs han reaccionat sotmetent el rival a la segona i han aconseguit empatar en una centrada de Josu rematada per Kuku. A l’últim minut, els quadribarrats han gaudit d’una ocasió per endur-se la victòria.

Tercer empat consecutiu en aquest inici de segona volta. L’equip de Mikel Azparren no ha pogut sumar els tres punts contra l’Ascó, un rival directe en la lluita per la promoció d’ascens, en un partit gris marcat per la pluja i el mal estat del terreny de joc. Malgrat tot, el Sant Andreu ha dominat els primers compassos de l’encontre i ha arribat a l’àrea amb facilitat.

La primera oportunitat ha estat doble. Carroza ha rematat una pilota morta dins l’àrea i Eudald l’ha rebutjada, tapant també el toc d’Óscar i enviant l’esfèrica a córner (5’). Ton Alcover, de falta, ha fregat l’escaire (8’) i Óscar Muñoz, molt actiu i participatiu, ho ha provat amb un xut que ha sortit desviat (12’).

L’Ascó esperava la seva oportunitat al contracop i així ha obert el marcador. En una pèrdua andreuenca al mig del camp, l’equip tarragoní ha aprofitat un parell de rebots que l’han afavorit i Cheikh ha fet la passada de la mort perquè Guiu anotés a plaer (17’). Res no ha pogut fer Priego, que avui cobria la baixa de Segovia sota pals.

El gol asconenc ha fet mal als quadribarrats, que han perdut el domini del joc i han patit davant l’embranzida local. Godia ha rematat un córner fora per poc (26’) i Guiu, en una bona maniobra dins l’àrea, ha estat a punt de fer un doblet amb un xut bombat que ha fregat la part superior del travesser (29’). El descans ha arribat quan el Sant Andreu començava a reaccionar.

Una resposta que ha continuat a la represa. En un contracop, Kuku ha marxat per la banda i ha centrat per l’arribada de Josu, però el xut ha sortit alt (49’). El Sant Andreu s’ha apoderat del partit, però l’Ascó s’ha defensat còmodament i ha esperat alguna oportunitat per a sentenciar al contraatac. Als andreuencs els ha faltat fluïdesa i claredat, condicionats pel marcador, la pressa i per la gespa.

Azparren ha donat entrada a Alberto i Elhadji per a desbordar la defensa tarragonina, deixant tres defenses protegint l’àrea. El premi a l’esforç col·lectiu que ha fet l’equip ha arribat a tretze minuts pel final, quan Josu ha fet una centrada rasa i Kuku ha rematat al segon pal, estrenant-se amb la quadribarrada (77’). A més, Pato ha vist la segona groga (86’).

El Sant Andreu s’ha bolcat per a completar la remuntada i ha forçat diverses jugades a pilota aturada, però l’Ascó no ha cedit. En temps afegit, Óscar Muñoz ha tingut l’oportunitat en una rematada que li ha sortit alta. Al final, repartiment de punts en un partit molt igualat. Els d’Azparren acaben la jornada cinquens, però són només a dos punts del tercer i el quart classificat.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

FC Ascó (1): Eudald, Pato, Argilaga, Socías, Héctor Rodríguez, Godia, Peke, Bertomeu (Sergi Moreno, 68’), Guiu (Escribà, 87’), Masqué (Héctor Garcia, 89’) i Cheik.

UE Sant Andreu (1): Priego, Méndez, Juanma, Carroza, Juanan (Elhadji, 75’), Guerrero, Alcover (Alberto, 67’), Víctor, Josu, Kuku (Luismi, 80’) i Óscar Muñoz.

Gols: 1-0 Guiu (19’), 1-1 Kuku (77’).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Bertomeu (18’) i Pato (50’ i 86’) pels locals i Guerrero (15’), Kuku (48’) i Méndez (74’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal d’Ascó.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 2-0 FC Vilafranca
EC Granollers 1-2 UE Castelldefels
RCD Espanyol ‘B’ 0-0 UA Horta
CF Pobla de Mafumet 1-1 Palamós CF
UE Figueres 1-1 Cerdanyola del Vallès FC
AE Prat 0-1 CE Europa
CE L’Hospitalet 1-0 CF Gavà
FC Santboià 2-0 UE Vilassar de Mar
CF Reus Deportiu ‘B’ 0-2 Terrassa FC

CLASSIFICACIÓ (J24)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS