Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Jornada complicada pels equips quadribarrats. Tant el Sant Andreu Atlètic com el Femení s’enfronten al líder de la categoria. El filial contra el CF Escola Esportiva Guineueta al Narcís Sala aquest diumenge (18:30 h). Les noies es desplacen al camp del FC Sant Pere Pescador també aquest diumenge (16:00 h). Per últim, el Juvenil A juga a domicili a l’estadi del CD Manacor aquest diumenge (16:45 h).

CD Manacor – Juvenil A

Després de quatre partits sense aconseguir-ho, el Juvenil A va tornar a guanyar en la passada jornada contra la UD Unificación Bellvitge (2-1). D’aquesta manera els quadribarrats s’han allunyat de la zona de descens. Actualment són els onzens classificats, amb 24 punts, tres per sobre de la zona calenta de la classificació. Una victòria que ha servit per recuperar la confiança per afrontar un desplaçament complicat al camp del CD Manacor aquest diumenge (16:45 h).

Els manacorins són desens amb 26 punts, tot i que travessen una mala ratxa. Només han sumat 5 punts dels últims 21 possibles. Això sí, són un equip que es fa fort com a local. Només han perdut un cop, contra el FC Barcelona, en les 10 jornades disputades a les Illes  Balears. Per tant serà un duel difícil pel Juvenil A, però que si obté un nou triomf, s’allunyaria encara més del descens i avançaria en la classificació al CD Manacor.

Sant Andreu Atlètic – CF Escola Esportiva Guineueta

El filial quadribarrat ha agafat una bona dinàmica que li ha permès escalar fins a la segona posició de la classificació. Es troben en un bon moment de joc i de confiança, però es posaran a prova contra el líder de la categoria, el CF Escola Esportiva Guineueta, aquest diumenge (18:30 h) al Narcís Sala. Els barcelonins tenen sis punts més que el Sant Andreu Atlètic, per tant, el conjunt entrenat per Gerard Lucas té l’oportunitat de retallar a tres punts la distància.

El CF Escola Esportiva Guineueta arriba al duel després d’haver empatat 2-2 la passada jornada contra el CE Escola Futbol Mataró, el tercer classificat. Tot i això lidera la lliga amb mà de ferro, ja que només ha perdut en tres ocasions. Si el Sant Andreu Atlètic aconsegueix guanyar aquest partit, les seves opcions de lluitar per la primera posició augmentaran de forma molt positiva. És un partit crucial pel que queda de temporada.

FC Sant Pere Pescador – Femení

Desplaçament molt complicat pel Sant Andreu aquest diumenge a Sant Pere Pescador. Les quadribarrades jugaran al camp del líder de Preferent, un equip que acumula vuit victòries consecutives i que no ha tastat la derrota en tota la temporada. Les empordaneses tenen 42 punts, set d’avantatge sobre el segon classificat de la lliga.

Les andreuenques van agafar aire la setmana passada derrotant l’EF Planadeu al Narcís Sala amb comoditat (2-0). El Sant Andreu ocupa ara la dotzena posició amb dinou punts. L’encontre començarà a les 16:00h i les visitants intentaran tornar a casa amb un bon resultat.

Fotografia: Unifutcat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS