Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Nova jornada pels equips quadribarrats. Tots tres conjunts juguen els partits aquest diumenge. L’únic que ho fa al Narcís Sala és el Femení enfront del CF Molins de Rei (16:30 h) en un duel contra un rival directe de la zona baixa de la classificació. El Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp de la UD Parc (12:30 h) i el Juvenil A a l’estadi del FC Girona (12:30 h). 

Juvenil A – FC Girona

La derrota del Juvenil A la passada jornada enfront del Club Gimnàstic Manresa ha complicat els interessos quadribarrats de mantenir la categoria. Els andreuencs estan fora del descens, però empatats a punts amb els manresans, que sí que perdrien la categoria, ja que el gol average general és favorable al Sant Andreu (el particular entre els dos equips està igualat). Amb aquesta situació l’equip entrenat per David Prats afronta un desplaçament complicat al camp del FC Girona, el quart classificat, aquest diumenge a les 12:30 h.

El Juvenil A necessita sumar els tres punts, però els gironins són un equip molt fort com a local. Dels 11 partits que han disputat a casa, n’han guanyat 10 i només han perdut un, contra el FC Barcelona, el líder de la lliga. Per tant serà un duel complicat, però que els andreuencs necessiten obtenir un resultat positiu per no entrar en la zona de descens.

UD Parc – Sant Andreu Atlètic

L’ajustada derrota la darrera jornada del Sant Andreu Atlètic enfront del CF Escola Esportiva Guineueta, el líder de la lliga, ha fet baixar els andreuencs fins a la cinquena posició i a estar a nou punts dels primers a la classificació. El desplaçament aquest diumenge (12:30 h) al camp de la UD Parc, un rival de la part baixa, és una bona ocasió per retrobar-se amb la victòria.

La UD Parc, tot i que durant gran part de la lliga no ha aconseguit encadenar diversos resultats positius, ha sumat els últims 6 punts de 9 possibles, amb dues victòries consecutives. Per tant, arriben a aquest partit en el millor moment de la temporada. El Sant Andreu Atlètic haurà de sortir concentrat des del principi per endur-se els tres punts i sobreposar-se a les baixes de Badre Dahbi, Antonio Valverde, Marc Garcia i Oriol Sans, tots quatre expulsats per vermella directa en la darrera jornada enfront del CF Escola Esportiva Guineueta.

Femení – CF Molins de Rei

Partit clau per la permanència a Preferent. El Sant Andreu rep el Molins de Rei diumenge al Narcís Sala (16:30h), un rival que es troba en penúltima posició a només quatre punts de les andreuenques. Un triomf permetria de distanciar-se de la zona de descens, mentre que una derrota suposaria un tram final de temporada en què s’hauria de lluitar molt per a salvar la categoria.

L’equip del Baix Llobregat no ha aconseguit guanyar les últimes quatre jornades, mentre que el Sant Andreu arriba després de perdre contra el líder però havent guanyat contra el cuer a l’estadi andreuenc a la jornada anterior.

Imatge: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS