Les prèvies: Sant Andreu Atlètic i Femení

Després de no sumar cap victòria en les darreres dues jornades tant el Sant Andreu Atètic com el Femení volen tornar a tastar el sabor del triomf. Les andreuenques es desplacen aquest dissabte (19:00 h) al camp del Pontenc Club Esportiu, un rival empatat a punts amb les quadribarrades. Per altra banda el filial juga aquest diumenge (18:00 h) al Narcís Sala contra el Sant Andreu de la Barca, un club de la zona mitjana baixa de la classificació.

Sant Andreu Atlètic – Sant Andreu de la Barca

El Sant Andreu Atlètic ha encadenat dues derrotes consecutives, fet que no havia succeït en el que s’ha disputat de lliga. Amb aquests mals resultats, el filial quadribarrat ha baixat fins a la sisena posició a la classificació i es troba a dotze punts del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta. El partit d’aquest diumenge (18:00 h) al Narcís Sala enfront del Sant Andreu de la Barca és una bona oportunitat per capgirar la dinàmica.

El Sant Andreu de la Barca és el catorzè classificat i està set punts per sobre del descens. Només ha sumat tres punts dels últims dotze possibles i ha calcat els resultats del filial quadribarrat, ja que ha perdut en les darreres dues jornades. El Sant Andreu Atlètic vol retrobar-se amb la victòria, i més davant l’afició andreuenca, perquè fa aproximadament 1 mes que no ho aconsegueix al Narcís Sala. El darrer cop va ser el triomf per 4-1 a la Fundación Privada Hermes el passat 21 de gener.

Pontenc Club Esportiu – Femení

Nova oportunitat del Sant Andreu de fugir de la zona baixa de la classificació. Les andreuenques visiten dissabte (19:00h) el Pontenc, un rival amb qui estan empatades a vint punts. El Sant Andreu va rescatar un bon punt la setmana passada quan semblava que perdria de nou al Narcís Sala i va mantenir la distància de quatre punts amb el Molins de Rei, penúltim classificat.

El Pontenc arriba a aquest encontre després de dues derrotes consecutives. De fet, la classificació s’ha igualat les últimes setmanes i el Sant Andreu té la sisena plaça a només tres punts. La victòria a domicili reforçaria les quadribarrades, que hauran de continuar lluitant per acabar la temporada a la zona mitjana de la lliga.

Imatge: Un instant del darrer partit del Femení contra el CF Molins de Rei  | Xavier Garcia (Futfem.cat).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS