Partit transcendental del Juvenil A al Narcís Sala

EL Juvenil A rep aquest dissabte (17:00 h) al Narcís Sala el Club Gimnàstic Manresa. Els andreuencs estan fora del descens, només tres punts per sobre dels manresans, que es troben una posició per sota del Sant Andreu i sí que perdrien la categoria si la lliga acabés tal com està actualment la classificació. Per tant és un partit a cara o creu pel Juvenil A. Els jugadors necessiten el suport de l’afició quadribarrada per assegurar aquests tres punts importantíssims al Narcís Sala. Veniu a donar suport a l’equip, afició!

L’objectiu del Juvenil A és assolir la permanència i mantenir-se a Divisió d’Honor una temporada més. Queden vuit jornades per acabar la lliga, vuit autèntiques finals. Però hi ha un partit més important que la resta i aquest és el que disputa el Sant Andreu aquest dissabte (17:00 h) al Narcís Sala enfront del Club Gimnàstic Manresa. Els andreuencs són dotzens a la classificació, amb 24 punts. Els manresans són tretzens amb 21 i ocupen plaça de descens. Per tant és un duel crucial per les aspiracions quadribarrades d’assolir l’objectiu de la permanència.

El Juvenil A arriba al matx després d’haver perdut de forma dolorosa per la mínima al camp del CD Manacor amb el gol local en el 88′ en el darrer partit. A més, la dinàmica de resultats no és gaire bona, ja que han sumat tres punts dels últims quinze possibles. El rival d’aquesta jornada, però, es troba en unes condicions similars. Els manresans encadenen tres derrotes consecutives i han sumat quatre punts dels últims quinze.

El gol average particular entre els dos conjunts, immersos en la lluita per eludir el descens, és molt important. En el duel de la primera volta el Juvenil A es va imposar per 1-2 al camp del Club Gimnàstic Manresa, amb gols de Montoya i Ferran. Un resultat clau per mantenir el gol average a favor si els andreuencs no perden aquest cap de setmana.

Si el Sant Andreu vol mantenir la categoria, s’ha de fer fort en els partits que queden al Narcís Sala. De les 10 jornades disputades a l’estadi quadribarrat, els andreuencs han aconseguit tres victòries, cinc empats i dues derrotes. Per altra banda, els números com a visitants del Club Gimnàstic Manresa, en el que s’ha disputat de lliga, són de dos triomfs, dos empats i set desfetes.

Serà un partit quasi a vida o mort. Si els andreuencs aconsegueixen guanyar, s’allunyarien a sis punts del descens faltant només vint-i-un punts per disputar-se. Aconseguir un bon resultat aquest dissabte (17:00 h) al Narcís Sala és clau per assolir l’objectiu de la permanència. El Juvenil A necessita el suport de l’afició andreuenca. L’equip us necessita al Narcís Sala. Veniu!

Imatge: Fútbol Balear

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS