El Sant Andreu juga diumenge (12:00h) contra el Castelldefels al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren defensarà la quarta posició contra un rival que arriba a l’estadi andreuenc  la zona mitjana de la classificació. Els quadribarrats volen encadenar la segona victòria consecutiva i reforçar la quarta plaça.

La victòria contundent de diumenge passat contra el Granollers ha rellançat el Sant Andreu i l’ha tornat a situar en zona de promoció després d’una jornada d’absència. Els andreuencs tenen ara una nova oportunitat de consolidar-s’hi en una altra jornada amb duels directes que poden afavorir l’equip de Mikel Azparren, especialment l’encontre entre L’Hospitalet (segon) i el Prat (tercer).

El rival a batre és el Castelldefels, situat còmodament a la zona mitjana de la classificació. No obstant això, el conjunt del Baix Llobregat necessita continuar sumant punts per a evitar un tram final sofert i un possible descens compensat. Malgrat algunes derrotes, la dinàmica del Castelldefels les últimes jornades és prou positiva.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va guanyar clarament a Els Canyars (0-3). La temporada passada, els andreuencs van vèncer en els dos enfrontaments (1-0 al Narcís Sala i 0-2 a domicili).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Segovia ni Luismi, que continuen lesionats. Jordi Méndez no podrà jugar per sanció i Kuku és dubte.

UE SANT ANDREU – UE CASTELLDEFELS

Competició: Jornada 26 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 18 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gerard Castellet Julià (del. Garraf-Penedès), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Miguel Emerito Martínez Baena (Lleida)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS