Tres punts més més al sarró (2-0)

El Sant Andreu ha tornat a guanyar al Narcís Sala, aquesta vegada contra el Castelldefels. L’equip de Mikel Azparren ha tingut diverses oportunitats a la primera part, però no ha estat fins a la segona que Elhadji ha trencat la igualada. En temps afegit, Óscar Muñoz ha arrodonit la victòria des del punt de penal.

Triomf molt treballat del Sant Andreu, que ha sumat la segona victòria consecutiva al Narcís Sala i que referma la quarta plaça. L’equip de Mikel Azparren ha jugat un partit força complet, malgrat que les baixes de Llamas i Méndez han obligat a reciclar David López com a lateral dret i a endarrerir Juanan a l’esquerre.

Els andreuencs s’han fet aviat amb el domini de l’esfèrica, cercant espais davant el plantejament defensiu del Castelldefels. El Sant Andreu ha carregat el joc per la banda dreta, on David López i Josu han insistit amb centrades a l’àrea per a connectar amb Óscar i Elhadji. I així han arribat les primeres oportunitats clares. Un error defensiu ha propiciat una ocasió per Óscar, però el seu xut l’ha tapat un defensa (19′). Poc després, Castillo ha tret sota pals una rematada d’Elhadji (21′).

Josu ha estat un dels més actius.

Abans del descans, Manu s’ha confiat en un xut d’Alfred que ha picat al pal. El porter visitant ha rebutjat una centrada-xut de Josu (34′) i una falta picada per Ton Alcover (45′) que ha acabat en córner. Alcover havia entrat pocs minuts abans per Dani Guerrero, que s’ha lesionat durant el primer temps.

A la represa, el Sant Andreu ha continuat generant oportunitats. No obstant això, a poc a poc el Castelldefels ha tret el cap i amenaçava amb contracops ràpids pels extrems. De nou un defensa ha tret sota pals una rematada d’Elhadji d’esperó (48′) i Noguera no ha pogut dirigir un xut a porteria després de controlar una falta picada per Josu (63′).

Manu ha emergit per a salvar els visitants en dues ocasions claríssimes. L’ex-andreuenc s’ha estirat per a rebutjar un xut d’Óscar (66′) i ha volat per a treure de l’escaire un xut de falta de Josu (73′). A la tercera ha anat la vençuda: internada a l’àrea de Josu, xut al pal i Elhadji, amb la canya a punt, ha obert la llauna (74′). Joel ha hagut de substituir Juanan, que també s’ha retirat amb molèsties.

Óscar i Elhadji, de nou golejadors.

Els quadribarrats han pogut tancar el partit en un xut duríssim de Josu que Manu ha enviat a córner (77′), i de nou el porter visitant ha evitat que una rematada d’Elhadji acabés entre xarxes (84′). En temps afegit, el Castelldefels ha gaudit d’una ocasió a pilota aturada, però Marc Priego, ben col·locat, ha pogut blocar la rematada de Bermúdez. En una jugada de contracop, Alberto ha forçat un penal i Óscar Muñoz ha tancat el partit des dels onze metres.

El Sant Andreu acaba la jornada com a quart classificat, a dos punts del tercer i a cinc del segon. El pròxim partit és diumenge vinent al migdia, al Municipal Feliu i Codina davant la UA Horta.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Priego, David López, Carroza, Noguera, Juanan (Joel, 74′), Guerrero (Alcover, 36′), Víctor (Alberto, 68′), Alfred, Josu, Elhadji i Óscar Muñoz.

UE Castelldefels (0): Manu, Juanito, Castillo, Alegre, Arturo (Joan Inés, 83′), Joel Coch, Pedro, Bermúdez, Aumatell (Raigón, 61′), Gibert (Kevin, 68′) i Gestí.

Gols: 1-0 Elhadji (74’), 2-0 Óscar Muñoz p. (93’).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Garraf-Penedès), ha amonestat Guerrero (35′), Joel (77′) i Óscar Muñoz (87′) pels locals i Arturo (44′), Kevin (88′) i Juanito (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 26 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 0-2 Palamós CF
FC Santfeliuenc 1-2 Cerdanyola del Vallès FC
CE L’Hospitalet 0-1 AE Prat
RCD Espanyol ‘B’ 4-0 FC Vilafranca
FC Santboià 2-2 Terrassa FC
CF Pobla de Mafumet 2-0 UE Vilassar de Mar
EC Granollers 3-1 UA Horta
CD Reus Deportiu ‘B’ 1-0 CE Europa
UE Figueres 2-2 CF Gavà

CLASSIFICACIÓ (J26)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS