Un triomf per a agafar aire

El Sant Andreu rep aquest diumenge (12:00h) el Granollers al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren necessita tornar a guanyar per a agafar aire i intentar recuperar una plaça de promoció d’ascens. Els vallesans arriben a l’estadi andreuenc en zona de descens.

Els andreuencs han encadenat quatre empats i una derrota en aquest inici de la segona volta. La visita del Granollers al Narcís Sala és una oportunitat perquè el Sant Andreu aconsegueixi el triomf que ha perseguit les últimes jornades, malgrat que la posició a la classificació no es pot tenir en compte. Els vallesans ocupen una plaça de descens, però lluiten per a sortir-ne.

Les aspiracions de jugar la promoció també passen per a encadenar una bona ratxa a l’estadi quadribarrat, on el Sant Andreu ha guanyat tres partits, n’ha perdut tres i n’ha empatat cinc. El vestidor n’és conscient i vol revertir aquesta dinàmica per a fer-se fort al Narcís Sala.

El Granollers és a un punt de sortir del descens, però no troba una regularitat que li permeti sumar punts durant diverses jornades consecutives. Amb només divuit gols, és un dels equips que menys producció ofensiva genera. De fet, l’altre repte del Sant Andreu és tornar a deixar la porteria a zero després de dos encontres encaixant un gol.

Precedents recents

A la primera volta, el Sant Andreu va derrotar el Granollers a domicili amb un gol de David López (0-1). Va ser l’inici de la ratxa que va portar els quadribarrats a la zona alta després d’un inici irregular de temporada. L’any passat, els vallesans van caure al Narcís Sala (2-1) i van guanyar al seu estadi (3-2)

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Segovia ni Luismi per lesió. A més, Alfred, David López i Kuku són dubte per unes molèsties físiques. Qui sí que podrà jugar serà Llamas després d’haver complert un partit de sanció.

UE SANT ANDREU – EC GRANOLLERS

Competició: Jornada 25 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 11 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gerard Brull Acerete (del. Girona), assistit per Josep Faig Pijuán (Figueres) i Samuel Hernández Ramos (Girona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Ràdio Granollers

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS