Victòria contundent del Sant Andreu (4-0)

El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria al Narcís Sala en derrotar el Granollers de manera contundent. Óscar Muñoz i Carroza han encarrilat el triomf a la primera part, Elhadji ha sentenciat a la represa i Carroza novament, de xilena, ha arrodonit la golejada en un bon partit dels quadribarrats.

L’equip de Mikel Azparren necessitava una victòria després que s’hagués resistit les últimes setmanes i d’haver perdut la quarta plaça de la classificació. La visita del Granollers al Narcís Sala donava una nova oportunitat que el Sant Andreu ha sabut aprofitar. Després d’un inici igualat i d’un parell d’oportunitats d’Elhadji i Óscar que ha rebutjat Santaló, els andreuencs han anotat dos gols abans del descans.

Óscar Muñoz ha obert la llauna aprofitant un rebuig del porter visitant, a la sortida d’un córner, per a afusellar la porteria (32′). Poc després, Josu ha picat una falta i Carroza, amb una rematada molt col·locada que ha acaronat el pal abans d’entrar (36′). A la represa, Elhadji s’ha obert un espai en rebre una passada a la frontal i ha anotat amb un xut potent (50′).

El 3 a 0 ha sentenciat el partit i l’ha obert. Juanan ha gaudit d’una rematada de cap (54′), Elhadji no ha arribat per poc a una passada de la mort d’Óscar (63′) i Marc Priego ha estat bé rebutjant un u contra u dels vallesans i rebutjant una falta directa de Ricky (62′). En una nova jugada a pilota aturada, Carroza ha engaltat una xilena espectacular que ha posat la cirereta a la golejada (69′). Abans del final, dues ocasions més: un xut al pal de Ton Alcover i una jugada al primer toc que Guerrero ha cedit per a Alberto i que ha acabat estavellant-se al travesser.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu recupera la quarta posició a la classificació. Diumenge vinent el Castelldefels visitarà el Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Priego, Llamas (Alberto, 69’), Carroza, Noguera, Méndez, Guerrero, Víctor (Alcover, 66’), Juanan (David López, 83′), Josu, Óscar Muñoz i Elhadji.

EC Granollers (0): Santaló, Mur, Eloi, Fran, Víctor, Martí, Joel (Éric, 53’), Ricky (Héctor, 65’), Álvaro, Felipe Sá i Aitor (Kilian, 46’).

Gols: 1-0 Óscar Muñoz (32’), 2-0 Carroza (37’), 3-0 Elhadji (50’), 4-0 Carroza (69’).

Àrbitre: Sr. Brull Acerete (del. Girona), ha amonestat Fran (12’), Kilian (60’) i Eloi (72’) pels locals i Guerrero (56′) i Méndez (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 25 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’ex-jugador de futbol base de la UD Alzira Nacho Barberá i de l’ex-president del CF Gavà Joan Ródenas. S’ha homenatjat la nedadora del CN Sant Andreu Jèssica Vall, que ha fet el servei d’honor.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar de Mar 1-6 FC Santfeliuenc
CF Gavà 0-0 CF Reus Deportiu ‘B’
UA Horta 0-1 FC Ascó
Palamós CF 1-1 RCD Espanyol ‘B’
FC Vilafranca 0-1 CF Pobla de Mafumet
UE Castelldefels 1-3 AE Prat
Cerdanyola del Vallès FC 2-0 FC Santboià
CE Europa 1-2 CE L’Hospitalet
Terrassa FC 1-0 UE Figueres 

CLASSIFICACIÓ (J25)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS