Victòria del Femení i derrota del Sant Andreu Atlètic

Triomf molt important del Femení sobre el Pontenc Club Esportiu, que estava empatat a punts amb les andreuenques, i serveix a les quadribarrades per col·locar-se a la novena posició a la classificació i a sis punts del CE Sabadell, que marca el descens en el tretzè lloc de la lliga. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic ha patit una derrota dolorosa, ja que ha perdut per 4-5. El Sant Andreu de la Barca ha remuntat un 4-2 favorable als quadribarrats, amb el gol de la victòria visitant en el 90′. Els andreuencs són sisens amb 37 punts.

Victòria del Femení (1-2)

Pas molt important del Femení per assolir la permanència i ser equip de Preferent una temporada més. Les andreuenques han visitat el camp del Pontenc Club Esportiu, un rival que estava empatat a punts en la classificació. Per tant era un duel crucial per les aspiracions del Sant Andreu. Després d’un inici de partit igualat, Anna Molet ha revolucionat el matx en tan sols dos minuts en els quals ha marcat dos gols (37′ i 39′). Amb aquestes dianes la davantera del Femení suma 14 gols en les 18 jornades que ha disputat. És la màxima golejadora de l’equip i la cinquena de la lliga. S’ha arribat al descans amb el 0-2.

En la represa el Pontenc Club Esportiu ha reaccionat i ha retallat distàncies en el marcador amb la diana d’Andrea Agudo (69′). En els últims 20 minuts de partit, el Femení ha defensat amb ungles i dents el resultat favorable i ha aconseguit certificar la victòria, després de dues jornades sense fer-ho. El Sant Andreu ha pujat fins a la novena posició a la lliga i s’ha distanciat a sis punts del descens, que el marca el CE Sabadell.

Fitxa tècnica

Pontenc Club Esportiu (1): Roberta Archibald, Aida Vargas, Marina Peya, Carolina Figueras, Cristina Sanchez, Andrea Agudo, Marta Enrich, Connye Elizabet, Judith López, Aroa Bravo i Anna Sitjà.

Femení (2): Laia Garcia, Marta Riera, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Amanda Manjon, Miriam Sanchez, Anna Molet i Irene Berdun.

Gols: 0-1 Anna Molet (37′), 0-2 Anna Molet (39′), 1-2 Andrea Agudo (69′).

Àrbitre: Sra. Cecilia Muñoz di Giovambattista (del. Maresme). Ha amonestat Marina Peya (52′) per les locals i Marta Riera (25′), Nuria Raya (51′), Saray Vidaña (56′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 del Grup 1 de Preferent disputat al camp de Futbol Municipal de Pont Major.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (4-5)

El filial quadribarrat travessa un mal moment. Ha encadenat la tercera derrota consecutiva, i de forma molt dolorosa, enfront del Sant Andreu de la Barca. El Sant Andreu Atlètic ha sortit endollat i en la primera mitja hora ha anat per feina. David Llobet (22′ i 35′) i Gabriel Adarve (23′) han posat el 3-0 en el marcador. Els andreuencs han fet una molt bona primera meitat.

Tot i això, en la represa s’ha viscut un partit completament diferent i que ha condemnat el Sant Andreu Atlètic. Els visitants ràpidament han retallat distàncies amb les dues dianes d’Isaac Garcia (51′ i 54′). Els quadribarrats han reaccionat i David Llobet ha tornat a marcar, fent així un hat trick en el seu compte particular (67′). Amb el 4-2 semblava que el partit havia quedat sentenciat, però el Sant Andreu de la Barca no s’ha rendit. Daniel Pueyo ha fet el 4-3 (70′), i en els darrers minuts els rivals han aconseguit capgirar el resultat amb un doblet de Xavier Rubio (89′ i 90′). Derrota cruel del filial andreuenc, que és sisè a la classificació amb 37 punts.

Sant Andreu Atlètic (4): Oscar Remon, Sergi Lobo, Sergio Franco, Marc Cervera, Ismael Sanchez, Marc Garcia, David Llobet, Borja Ogayar, Oriol Sans, Eric Ruiz i Gabriel Adarve (Johan, 80′).

Sant Andreu de la Barca (5): Robert Cruz, Carles Bacardi, Victor Ramirez, Raid Essaadi (Lacides Rafael, 83′), Xavier Rubio, Carlos Heras (Isaac Garcia, 46′), Daniel Pueyo, Alejandro Troncoso (Lluis Moliner, 59′), Marc Diaz (Cristian Moreno, 46′), Victor Periañez (José Miguel, 68′) i Gonzalo de Melo.

Gols: 1-0 David Llobet (22′), 2-0 Gabriel Adarve (23′), 3-0 David Llobet (35′), 3-1 Isaac Garcia (51′), 3-2 Isaac Garcia (54′), 4-2 David Llobet (67′), 4-3 Daniel Pueyo (70′), 4-4 Xavier Rubio (89′), 4-5 Xavier Rubio (90′).

Àrbitre: Sr. Victor de la Iglesia Muñoz (del. Vallès Occidental) ha amonestat Marc Garcia (44′), David Llobet (67′), Gabriel Adarve (78′), Borja Ogayar (88′), Ismael Sánchez (89′) pels locals i Íñigo Irisari (11′), Victor Periañez (58′), Xavier Rubio (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Xavier Garcia (Futfem.cat).

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020