El Sant Andreu juga demà a la tarda (18:00h) a Cerdanyola del Vallès. L’equip de Mikel Azparren pot consolidar la seva tercera posició i aspirar a ser segon si obté una nova victòria, que seria la tercera consecutiva. Els vallesans volen escapar-se de la zona baixa de la classificació.

Nova jornada decisiva en la lluita del Sant Andreu per a jugar la promoció d’ascens. S’acosta la recta final, amb partits contra rivals directes, i l’encontre de demà a Cerdanyola és un dels pocs que resten contra equips de la zona baixa de la classificació. Els vallesans estan pràcticament salvats, però no volen sorpreses en la recta final de la temporada.

Els andreuencs acumulen nou jornades consecutives sumant. L’última derrota fou contra el Santfeliuenc. De fet, és l’única derrota en vint jornades. La solidesa de l’equip de Mikel Azparren li ha permès sumar una gran quantitat de punts perquè els andreuencs són l’equip menys derrotat enguany, exceptuant el filial de l’Espanyol.

Per la seva banda, el Cerdanyola arriba al partit de demà després de guanyar la setmana passada el Granollers a domicili (0-2).

Precedents

A la primera volta el Sant Andreu no va poder derrotar el Cerdanyola al Narcís Sala (0-0). La temporada passada, també va haver-hi un empat al camp andreuenc (1-1) i els vallesans van guanyar a casa a la primera jornada (1-0). La temporada anterior, derrota quadribarrada al Narcís Sala (1-2) i victòria a Cerdanyola (0-1).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Llamas per sanció ni amb Luismi per lesió. Carroza continua sent dubte. Per la seva banda, el Cerdanyola té les baixes d’Álex Torres per sanció i de Mario Roque per lesió. L’andreuenc David López torna a l’equip després d’haver complert el cicle de targetes grogues.

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 24 de març, a les 18:00h
Estadi: Les Fontetes
Arbitratge: Jaume Gibert González  (del. Penedès-Garraf), assistit per Pau Barnils Delgado (Lleida) i Adrián Zúcar González (Lleida)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS