Apunta’t al Campus de Setmana Santa!

La UE Sant Andreu organitza un Campus de Setmana Santa, els dies 26, 27, 28 i 29 de març des de les 09:00 h fins a les 14:00 h, amb possibilitat de servei d’acollida des de les 08:00 h. Ja podeu fer la inscripció on-line.

Es treballarà amb entrenadors titulats del Sant Andreu i es treballaran els fonaments individuals (control, passada, tir, conducció, regat), els fonaments col·lectius (percepció de companys, espais lliures, contraris, resolució de superioritats) i aspectes competitius (varietat de partits).

El preu és de 100 euros pels jugadors del futbol base del club i de 120 euros pels jugadors externs, d’entre 4 i 16 anys,  i inclou l’esmorzar de cada dia.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 h a 20:00 h o a través del correu secretaria@uesantandreu.cat. Cal adjuntar el comprovant de pagament i el formulari de dades amb les autoritzacions pertinents, aspectes que es mostren a continuació. Els jugadors externs hauran de facilitar una fotocòpia del DNI i Catsalut.

Afanya’t, les places són limitades!

Més en

Empat insuficient (1-1)

Premsa13 d'octubre de 2019

Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

Premsa12 d'octubre de 2019

Capgirar la dinàmica

Premsa11 d'octubre de 2019

La UE Sant Andreu tindrà Femení “A” i “B”

Premsa10 d'octubre de 2019