Apunta’t al Campus de Setmana Santa!

La UE Sant Andreu organitza un Campus de Setmana Santa, els dies 26, 27, 28 i 29 de març des de les 09:00 h fins a les 14:00 h, amb possibilitat de servei d’acollida des de les 08:00 h. Ja podeu fer la inscripció on-line.

Es treballarà amb entrenadors titulats del Sant Andreu i es treballaran els fonaments individuals (control, passada, tir, conducció, regat), els fonaments col·lectius (percepció de companys, espais lliures, contraris, resolució de superioritats) i aspectes competitius (varietat de partits).

El preu és de 100 euros pels jugadors del futbol base del club i de 120 euros pels jugadors externs, d’entre 4 i 16 anys,  i inclou l’esmorzar de cada dia.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 h a 20:00 h o a través del correu secretaria@uesantandreu.cat. Cal adjuntar el comprovant de pagament i el formulari de dades amb les autoritzacions pertinents, aspectes que es mostren a continuació. Els jugadors externs hauran de facilitar una fotocòpia del DNI i Catsalut.

Afanya’t, les places són limitades!

Més en

Ferran Jutglà, joventut i qualitat ofensiva

Premsa20 de juliol de 2018

Mario Iniesta assumeix la Direcció Esportiva

Premsa20 de juliol de 2018

Carta de comiat d’Àlex Redondo

Premsa19 de juliol de 2018

El Sant Andreu engega motors

Premsa18 de juliol de 2018