Apunta’t al Campus de Setmana Santa!

La UE Sant Andreu organitza un Campus de Setmana Santa, els dies 26, 27, 28 i 29 de març des de les 09:00 h fins a les 14:00 h, amb possibilitat de servei d’acollida des de les 08:00 h. Ja podeu fer la inscripció on-line.

Es treballarà amb entrenadors titulats del Sant Andreu i es treballaran els fonaments individuals (control, passada, tir, conducció, regat), els fonaments col·lectius (percepció de companys, espais lliures, contraris, resolució de superioritats) i aspectes competitius (varietat de partits).

El preu és de 100 euros pels jugadors del futbol base del club i de 120 euros pels jugadors externs, d’entre 4 i 16 anys,  i inclou l’esmorzar de cada dia.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 h a 20:00 h o a través del correu secretaria@uesantandreu.cat. Cal adjuntar el comprovant de pagament i el formulari de dades amb les autoritzacions pertinents, aspectes que es mostren a continuació. Els jugadors externs hauran de facilitar una fotocòpia del DNI i Catsalut.

Afanya’t, les places són limitades!

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018