Derrota clara del Femení (0-3)

El Femení després d’haver aconseguit la passada jornada la important victòria al camp d’un rival directe per eludir el descens, com és el Club Esportiu Pontenc, afrontaven amb optimisme el duel al Narcís Sala enfront del Futbol Club Sant Cugat. Tot i això, les visitants han estat més encertades de cara el gol, cosa que ha fet que el Sant Andreu hagi perdut per 0-3. Les andreuenques són onzenes a la classificació amb 23 punts, tres per sobre del descens, que el marca que Club Esportiu Pontenc.

Les quadribarrades volien encadenar la segona victòria consecutiva contra un el Futbol Cub Sant Cugat, un equip tres punts per sobre en la classificació. Els primers minuts han estat de tempteig, però el primer equip a fer la primera estocada ha estat les santcugatenques amb la diana d’Alexandra Palencia (27′). Just abans del descans, les visitants han fet el segon gol en el marcador, Ariadna Forment (44′).

A la represa el Femení ha intentat reaccionar, però sense encert de cara a porteria. De nou, Ariadna Forment ha tornat a marcar fent el 0-3 a favor del Futbol Club Sant Cugat (65′). El Sant Andreu ha insistit a fer, com a mínim, el gol de l’honor, però no ho ha aconseguit. Derrota clara per 0-3, que deixa les andreuenques a l’onzena posició, amb 23 punts, tres per sobre del Club Esportiu Pontenc, que marca el descens.

Fitxa tècnica

Femení (0): Laia Garcia, Marta Riera, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Cristina Jimenez, Carmen Yera, Anna Molet i Irene Berdun.

Futbol Club Sant Cugat (3): Norma Mendez, Elisabet Martinez, Nerea Alejandra, Elena Monsonis, Carlota Benet, Alexandra Palencia, Ariadna Forment, Lidia Rubio, Lehizuri Oyagüe, Patricia Iranzo i Marta Feliu.

Gols: 0-1 Alexandra Palencia (27′), 0-2 Ariadna Forment (44′), 0-3 Ariadna Forment (65′).

Àrbitre: Sra. Carla Borras Polo (del. Barcelona) ha amonestat Carmen Yera (77′) per les locals i Lidia Rubio (75′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup 1 Preferent disputat al Narcís Sala.

Imatge: Xavi Garcia (Futfem.cat).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS