Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Quarta jornada consecutiva que perden tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic. Els homes dirigits per David Prats han perdut de forma clara davant el RCD Espanyol (1-5) i continua en zona de descens. Per altra banda, el filial quadribarrat ha perdut en el desplaçament al camp del CF Unificación Llefià (3-1) i baixa fins a la vuitena posició a la classificació. 

Juvenil A 1-5 RCD Espanyol

El Juvenil A encarava el partit enfront del RCD Espanyol amb la necessitat de sumar els tres punts per sortir de la zona de descens. La primera meitat ha estat igualada, amb els blanc-i-blaus que han tingut el domini de la possessió, mentre que els andreuencs s’han defensat bé de les diferents escomeses. A la mitja hora de joc Brugué ha avançat als visitants, aprofitant un mal refús dins l’àrea quadribarrada. S’ha arribat al descans amb el 0-1.

A la represa s’ha viscut un partit completament diferent. Quan els blanc-i-blaus, mitjançant Brugué, han fet la segona diana (61′), el Juvenil A s’ha vingut abaix. Brugué ha aconseguit el hat trick personal amb el tercer gol en el 71′. Posteriorment Gibert ha fet el quart (78′). Busquets ha realitzat l’únic gol quadribarrat, amb un xut des de dins l’àrea rival, inapel·lable pel porter (80′). Però poc després l’Espanyol ha fet el cinquè, a càrrec d’Iván Gil (85′). Derrota final per 1-5, que fa que el Sant Andreu continuï en descens, a un punt del Gimnàstic Manresa, que també ha perdut aquesta jornada.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Sasot, Max, Sergi Martínez, Aleix, Albert, Jorge Emilio, Dani Peña (Adrián, 34′), Miki (Wanderson, 57′), Busquets, Guillem (Viver) i Montero.

RCD Espanyol: Yaroslav, Reina, Corominas, Saúl Coco (Gila, 72′), Fornes, Coll, Pau Salvans (Gulias), Iván Gil, Brugué, Nico (Ribelles, 72′) i Sergi Garcia (Gilbert, 62′).

Gols: 0-1 Brugué (29′), 0-2 Brugué (61′), 0-3 Brugué (71′), 0-4 Gilbert (78′), 1-4 Busquets (80′), 1-5 Iván Gil (85′).

Àrbitre: Sr. Jose Emilio Sánchez Aparicio.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 25 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

CF Unificación Llefià 3-1 Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic travessa el pitjor moment de la temporada, ja que ha encadenat quatre derrotes consecutives. Els andreuencs es desplaçaven al camp d’un rival que estava empatat a punts, el CF Unificación Llefià. El partit ràpidament s’ha posat coll amunt quan Israel Medina ha fet el primer gol pels locals (16′). Als 30 minuts, Alex Gutiérrez ha posat el 2-0 en el marcador. Just abans d’arribar al descans, els quadribarrats han retallat distàncies amb la diana d’Eric Ruiz (45′), que ha donat esperances al filial per al segon temps.

A la segona meitat el Sant Andreu Atlètic ha avançat les línies a la recerca del gol de l’empat, que no ha arribat. El CF Unificación Llefià ha aprofitat un dels diversos contracops que ha disposat per sentenciar el partit. Ruben Benítez ha fet el 3-1 en el 83′. Ja a partir d’aquest moment el duel ha baixat de ritme i s’ha arribat al final sense gaires ocasions pels quadribarrats. Derrota andreuenca, que fa que l’equip dirigit per Gerard Lucas sigui vuitè a la classificació, amb 37 punts.

Fitxa tècnica

CF Unificación Llefià (3): Francesc Casulleras, Francisco Roldan, Antonio Parra, Alexis Monterde, José Ramos (Saumi, 65′), Marcelo Saliou, Marc Velez, Israel Medina (Daniel Nadal, 85′), Antoni Casulleras (Pol Pérez, 74′), Ruben Benítez (Daniel Delgado, 85′) i Alex Gutiérrez.

Sant Andreu Atlètic (1): Oscar Remon, Sergi Lobo, Javier Purroy, Sergio Franco, Ismael Sanchez, Javier Serrano, David Llobet, Gabriel Adarve, Eric Ruiz, Borja Ogayar (Antonio Valverde, 67′) i José Carlos Perez.

Gols: 1-0 Israel Medina (16′), 2-0 Alex Gutiérrez (30′), 2-1 Eric Ruiz (45′), 3-1 Ruben Benítez (83′).

Àrbitre: Lluis Ballonga Xaver (del. Bages) ha amonestat Israel Medina (69′), Daniel Nadal (88′) pels locals i Marc Cervera (84′), Antonio Valverde (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 del Grup 2 de Segona Catalana disputat al Municipal de Llefià.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS