El Femení venç per partida doble

El Femení ha disputat dos partits aquest cap de setmana i els dos han acabat en victòria andreuenca. El passat dissabte, el Sant Andreu s’ha enfrontat al SE AEM, corresponent al duel ajornat de la jornada 22, i les quadribarrades s’han imposat per 3-6. A més, el dia següent, el Femení ha disputat l’encontre de la jornada 24 contra el Futbol Club Vic Riuprimer, i les andreuenques han vençut per 0-1. Gran gesta del Sant Andreu perquè ha vençut en dos matxs a domicili, en dos dies consecutius, i escala des de l’onzena posició, fins a la cinquena plaça.

SE AEM 3-6 Femení

El Femení ha vençut per 3-6 el SE AEM en un partit completament boig. Les andreuenques ràpidament s’han avançat en el marcador amb el gol de Cristina Jiménez (5′). Just abans d’arribar al descans les lleidatanes han empatat el matx mitjançant Andrea Gomez (44′).

A la segona meitat és on hi ha hagut el reguitzell de gols. Anna Molet (48′) i Cristina Jiménez (56′) han fet que el Femení anés guanyant per 1-3. Ha semblat que les quadribarrades tenien el duel controlat. Les lleidatanes, però, no s’han rendit i han estat capaces d’empatar l’encontre amb les dianes d’Andrea Gómez (67′) i Jordina Rovira (76′). El Sant Andreu ha encaixat bé el cop i ha tornat a posar-se per davant en el marcador i de forma definitiva. A la recta final del duel, el Femení ha marcat tres gols més, tots a càrrec de Judith Calonge (78′, 82′ i 89′). Victòria important, que ha donat molta moral a les andreuenques.

Fitxa tècnica

SE AEM (3): Sarai Alfonso, Berta Balleste, Núria Serra, Maria Sanchez, Sofia Milla, Alba Caño, Maria Gómez, Meritxel Farre, Andrea Gómez, Judit Briansó i Jordina Rovira.

Femení (6): Laia Garcia, Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Cristina Jimenez, Carmen Yera, Anna Molet i Irene Berdun.

Gols: 0-1 Cristina Jiménez (5′), 1-1 Andrea Gomez (44′), 1-2 Anna Molet (48′), 1-3 Cristina Jimenez (56′), 2-3 Andrea Gómez (67′), 3-3 Jordina Rovira (76′), 3-4 Judith Calonge (78′), 3-5 Judith Calonge (82′), 3-6 Judith Calonge (89′).

Àrbitre: Sra. Andrea Coca Escobedo (del. Tarragona) ha amonestat Laura Martí (48′), Jordi Martínez (56′) per les locals i Saray Vidaña (60′), Aroha Medina (70′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 (ajornat) del Grup 1 de Preferent disputat al Municipal de Recasens.

Futbol Club Vic Riuprimer 0-1 Femení

En el segon partit del passat cap de setmana del Femení, les andreuenques han visitat el camp del Futbol Club Vic Riuprimer, el segon classificat. El Sant Andreu ha estat capaç d’avançar-se ràpidament en el marcador mitjançant Judith Calonge (11′), que ja havia fet tres gols en l’anterior matx. A partir d’aquest moment les quadribarrades s’han dedicat a defensar i han arribat al descans amb la victòria per la mínima.

A la represa el Vic Riuprimer ha intensificat els seus atacs a la recerca del gol de l’empat. Tot i això, les vigatanes no han pogut superar el mur defensiu andreuenc. El marcador no s’ha mogut més i el Femení ha sumat la segona victòria en dos dies consecutius, i en aquest duel contra el segon classificat de la lliga. Triomf de mèrit, que col·loca a les quadribarrades a la cinquena posició, amb 32 punts.

Fitxa tècnica

Futbol Club Vic Riuprimer (0): Irene Moreno, Andrea Garcia, Queralt Torredeflot, Monica Lozano, Julia Roca, Maria Reche, Anna Ponce, Sara Vinués, Clara Arco, Cristina Mir i Ester Arnaus.

Femení (1): Laia Garcia, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marina Alexandra, Miriam Sanchez, Judith Saez, Anna Molet, Irene Berdun i Carmen Yera.

Gols: 0-1 Judith Calonge (11′).

Àrbitre: Sra. Alba Ives Joves Sanz (del. Lleida) ha amonestat Judith Calonge (56′ i 88′-expulsió).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del Grup 1 de Preferent disputat al Zem de Vic Annex.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS