El Juvenil A, a vida o mort

El Juvenil A està a prop del precipici del descens. Els quadribarrats no depenen d’ells mateixos per salvar-se. Aquest dijous encaren la primera de les dues finals que queden, a domicili contra la PD Santa Eulàlia (12:30 h), però si el CF Lleida Esportiu Terraferma guanya el seu duel, els andreuencs perdran la categoria.

En el moment més important de la temporada, el Juvenil A és quan ha obtingut la pitjor ratxa de resultats. Set derrotes consecutives han fet que els andreuencs entressin a la zona de descens i que no depenguin d’ells mateixos per assolir la permanència. El conjunt dirigit per David Prats es desplaça aquest dijous al camp del PD Santa Eulàlia (12:30 h), l’últim classificat, i que ja fa jornades que ha perdut la categoria.

Els andreuencs es troben tres punts per darrere del CF Lleida Esportiu Terraferma, que està fora del descens. Cal afegir que el gol average entre els dos equips és favorable als lleidatans. El Juvenil A per salvar-se ha de sumar els sis punts que resten per disputar-se i que el Lleida no aconsegueixi cap victòria en les dues jornades que queden. Però si els quadribarrats s’enfronten aquesta jornada al cuer, els lleidatans ho fan contra el penúltim, la UD Unificación Bellvitge, que també ha perdut la categoria. Situació molt complicada pel Juvenil A, que lluitarà fins al final per intentar ser equip de Divisió d’Honor la temporada que ve.

Imatge: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS