El Juvenil A continua lluitant (1-3)

El Juvenil A ha vençut al PD Santa Eulàlia per 1-3 i continua viu en la lluita per la permanència. Si els andreuencs eren derrotats, perdien la categoria. Tot i la diana inicial dels mallorquins, els quadribarrats li han donat la volta al marcador amb els gols de Jairo, Montero i Valero. Ara els cinc sentits estan posats en el partit del CF Lleida Esportiu Terraferma. Si els lleidatans guanyen aquest dissabte, el Juvenil A descendrà de divisió.

El conjunt dirigit per David Prats visitava el camp del PD Santa Eulàlia, el cuer de la classificació, sabent que una derrota significava la pèrdua de la categoria. El partit s’ha complicat des de l’inici quan els locals, en la primera aproximació de perill, han fet gol mitjançant Jackson (5′). Els andreuencs han reaccionat i han estat el dominador de la primera meitat. Tot i això, el gol s’ha resistit fins a l’últim minut del primer temps. Jairo ha empatat el duel de falta directa (45′).

A la represa, el Juvenil A ha sortit decidit a guanyar el partit per mantenir-se en la lluita per la permanència i posar pressió al CF Lleida Esportiu Terraferma. El segon gol quadribarrat no ha tardat a arribar, mitjançant una bona definició de Montero (56′). El Sant Andreu ha continuat dominant el partit a la recerca de la tercera diana, que sentenciés el matx i així ha estat. Valero, en el 82′, ha batut el porter local, Roman, i ha posat l’1-3 en el marcador. Al final victòria dels andreuencs, que trenquen una ratxa de set derrotes consecutives i continuen amb possibilitats d’assolir la permanència. Això sí, no depenen d’ells mateixos. Si el Lleida guanya aquest dissabte a la UD Unificación Bellvitge, el penúltim classificat, i ja descendit, l’equip entrenat per David Prats perdrà la categoria.

Fitxa tècnica

PD Santa Eulàlia (1): Roman, Dieguez, Exposito, Soute (Jay, 82′), Tur, Sanchez, De la Fuente, Torres, Valiente (Fernandez, 69′), Montalban i Jackson (Mari, 75′).

Juvenil A (3): Sasot, Gomez, Espígol, Jose de Souza (Omar, 46′), Sanchez, Escarrabill, Peña (Viver, 90′), De Jesus, Busquets, Ruiz (Montero, 56′) i Jairo (Valero, 82′).

Gols: 1-0 Jackson (5′), 1-1 Jairo (45′), 1-2 Montero (68′), 1-3 Valero (86′).

Àrbitre: Sr. Alberto Morena Llorens ha amonestat Soute, Torres, Michael pels locals i Busquets, Torne pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 del Grup III de la Divisió d’Honor disputat al camp Santa Eulàlia Des Riu.

Imatge: Fútbol Balear.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS