El Juvenil A immers en una mala ratxa

El Juvenil A ha sumat la cinquena derrota consecutiva, l’última enfront del FC Barcelona (0-3). Els andreuencs s’han defensat ordenadament a la primera meitat, però en el segon temps els culers han posat la directa i s’han imposat per 0-3. El conjunt entrenat per David Prats continuarà una jornada més en posició de descens.

Era un partit complicat. El Juvenil A necessitava obtenir un bon resultat per escapar de la zona baixa de la classificació, però rebia el pitjor convidat possible, el líder de la categoria, el FC Barcelona. Tot i la diferència en la classificació, la primera meitat ha estat igualada, amb ocasions pels dos equips, però amb la possessió de la pilota pel conjunt culer. L’ocasió més perillosa ha estat pel Barça amb un xut al pal de Labinot.

A la represa tot s’ha complicat des del començament. Quan només s’havia disputat un minut, Nils ha avançat el FC Barcelona amb un xut creuat, inapel·lable pel porter, Edu Sasot (46′). El Juvenil A no li ha perdut la cara al partit i ha creat cert perill aprofitant alguns contracops. El Barça, però, ha sentenciat el matx amb el 0-2 en el marcador mitjançant el gol de Labinot (70′). Per últim, ja en temps afegit, Edgar ha fet el tercer pel conjunt culer (90′), aprofitant un refús de Sasot. Amb aquesta derrota els andreuencs continuaran una jornada més en posició de descens. El pròxim partit serà al camp del Gimnàstic de Tarragona, serà la primera de les quatre finals que queden.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Edu Sasot, Max Espigol, Xavi Ferrer, Jorge Emilio de Jesus, Aleix Sanchez, Marc Viver (Miquel Puerto, 62′), Sergi Martinez (Albert Alcoba, 85′), Wanderson Jose, Manel Busquets, Guillem Escarrabill (Adrian Picón, 81′) y Alex Montero (Dani Peña, min 67).

FC Barcelona (3): Lazar Carevic, Guillem (Mate, 77′), Oscar (Roman, 84′), Comas, Miranda (Jandro, 74′), Marti, Labinot, Monchu, Alejandro Marqués, Collado (Edgar, 85′) y Nils.

Gols: 0-1 Nils (46′), 0-2 Labinot (70′), 0-3 Edgar (90′).

Àrbitre: Carrero Romera.

Imatge: Cedida / Resum del partit: FC Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS