El Sant Andreu, a tota vela (0-1)

El Sant Andreu ha aconseguit una victòria importantíssima a Cerdanyola en un partit marcat per la pluja intensa i l’estat del terreny de joc. Un gol de Kuku a la recta final ha premiat l’esforç de l’equip de Mikel Azparren, que dorm en segona posició i es distancia encara més dels perseguidors a l’espera de la jornada de demà.

Pas endavant del Sant Andreu cap a la promoció d’ascens. Els quadribarrats han encadenat la tercera victòria consecutiva, un triomf de molt mèrit en un camp complicat. La pluja ha condicionat el partit contra el Cerdanyola i ha obligat els dos equips a jugar en llarg gairebé tot l’encontre. No obstant això, la fortalesa defensiva andreuenca, el desgast físic de l’equip i una acció de desequilibri de Kuku han permès sumar tres punts clau.

A la primera meitat, les ocasions han estat escasses. Josu, amb un xut tou, ha provat Del Río (16′) i el rebuig l’ha recollit Víctor, però el tir li ha sortit alt. El Sant Andreu ha posat setge a l’àrea local, però la defensa ha excel·lit i no ha concedit grans oportunitats de gol. També els defensors quadribarrat han completat un gran partit.

Hi havia poques opcions perquè la dinàmica canviés a la segona part. L’entrada d’Óscar Muñoz al camp ha canviat el to del partit, i Del Río ha evitat el seu gol (62′). La pilota aturada era un altre recurs, i Juanma ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner (66′). Semblava que el partit s’encaminava cap a l’empat a zero, però una acció individual de Kuku ha trencat la igualada. L’andreuenc s’ha escapolit de dos defensors i el seu xut ha rebotat en un defensa abans d’entrar (76′).

Amb l’avantatge, els andreuencs han gestionat els últims minuts rebutjant les envestides del Cerdanyola, que ha intentat empatar penjant la pilota a l’àrea. David López ha fregat el segon amb un xut des de fora l’àrea (83′), però el marcador no s’ha mogut. Així doncs, el Sant Andreu s’ha endut un gran botí i dormirà com a segon classificat.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (0): Del Río, Juli (Coke, 39′), Alberto, Dani Martí, Javi González (Aliaga, 88′), Rubén, Pau López (Alba, 63′), Pitu, Albert López, Toledo i Joel.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Méndez, Juanma, Noguera, David López, Guerrero, Víctor (Óscar Muñoz, 51′), Alcover, Josu (Alberto, 65′), Kuku (Carroza, 85′) i Elhadji.

Gols: 0-1 Kuku (76′).

Àrbitre: Sr. Gibert González (del. Penedès-Garraf), ha amonestat Alberto (1′) i Joel (44′) pels locals i Juanma (40′) i Alberto (78′) pels visitants. Ha expulsat amb vermella directa Toni Carrillo i Ton Alcover una vegada acabat el partit.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Les Fontetes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CF Reus Deportiu ‘B’ 1-2 FC Santboià
Terrassa FC 4-0 EC Granollers
UE Castelldefels 0-0 UE Figueres 
UE Vilassar de Mar 1-3 UA Horta 
CF Gavà 1-1 FC Ascó
CE Europa 1-0 RCD Espanyol ‘B’
AE Prat 0-1 CF Pobla de Mafumet
CE L’Hospitalet 1-0 FC Santfeliuenc 
FC Vilafranca 1-0 Palamós CF 

CLASSIFICACIÓ (J31)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS