El Sant Andreu afronta un partit trampa

El Sant Andreu rep aquest diumenge (12:00h) el Palamós al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren afronta un partit trampa contra un equip històric que es troba a la zona baixa de la classificació, però que les últimes jornades ha encadenat bons resultats i ha estat difícil de batre. 

Els andreuencs tornen al Narcís Sala, on han guanyat els dos últims partits, després de l’empat aconseguit la setmana passada en el derbi contra l’Horta. La visita del Palamós, que enguany lluita per a evitar el descens, és l’últim encontre abans d’afrontar les deu últimes jornades de lliga i l’esprint final cap a la promoció d’ascens.

El Sant Andreu vol aprofitar la jornada per tornar a eixamplar la distància amb els seus perseguidors i retallar la diferència de punts amb L’Hospitalet i el Prat. Ara bé, la dinàmica positiva del Palamós convida a no confiar-se.

L’equip empordanès es manté dos punts per sobre de l’avantpenúltim classificat i lluita per a assolir la posició més alta possible i evitar també un hipotètic descens compensat. El canvi d’entrenador ha comportat una major solidesa pel Palamós, que encadena sis jornades sense perdre amb cinc empats i una victòria fa dues setmanes.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va guanyar amb claredat a domicili (0-3). La temporada passada i l’anterior, van registrar-se quatre empats. El balanç global és igualat, amb set victòries andreuenques, cinc empats i cinc triomfs palamosins.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Llamas, Luismi ni Kuku per lesió. Segovia i Víctor Alonso tampoc podran jugar per sanció. Dani Guerrero i Óscar Muñoz són dubte, però evolucionen favorablement.

UE SANT ANDREU – PALAMÓS CF

Competició: Jornada 28 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 4 de març, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Joan Masip Vidal (del. Lleida), assistit per Matilde Esteves-Garcia Biajakue (Granollers) i Arnau Capdevila Espitia (Lleida)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Ràdio Palamós

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS