El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

El Sant Andreu Atlètic ha vençut el Club de Futbol Sant Adrià (3-0) i d’aquesta manera ha trencat una ratxa de quatre derrotes consecutives. Sergio Franco, per partida doble, i David Llobet han estat els golejadors. Per altra banda, el duel del Femení al camp de l’AEM B s’ha ajornat i es disputarà el 24 de març a les 16:00 h.

Després de travessar el pitjor moment de la temporada, amb quatre derrotes consecutives, el Sant Andreu Atlètic ha tornat al camí de la victòria. Els andreuencs han vençut per 3-0 al Club de Futbol Sant Adrià, el cuer de la lliga. L’equip dirigit per Gerard Lucas ha estat el dominador del duel des de l’inici fins al final. Tot i això, en la primera meitat els adrianencs s’han defensat amb ungles i dents i han mantingut la seva porteria imbatuda.

En la represa, els quadribarrats han incrementat el domini i el gol ha acabat arribant mitjançant Sergio Franco (66′). Aquesta diana ha esperonat el Sant Andreu Atlètic i ràpidament Franco ha tornat a marcar (73′) i ha sentenciat el matx. David Llobet, just abans d’arribar al temps afegit, ha posat la cirereta al pastís i ha fet el tercer gol (89′). Al final, victòria del filial per 3-0, que manté la vuitena posició a la classificació.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (3): Oscar Remon, Sergi Lobo, Marc Garcia, Sergio Franco (Hideaki Shinoda, 85′), Ismael Sanchez, Javier Serrano (Marc Cervera, 77′), David Llobet, Gabriel Adarve, Eric Ruiz, Borja Ogayar (Puma, 73′) i Oriol Sans.

Club de Futbol Sant Adrià (0): Juan García, Albert Rivera, Erik Daniel (Antonio Mastracchio, 60′), Francisco José, Raul Moreno, Daniel Romero, Francisco Andrades (Israel Garcia, 63′), Javier Ramos (Xavier Hernández, 68′), Guillem Cortés, Isaac Abad (Alejandro Téllez, 85′) i Alex Benavente.

Gols: 1-0 Sergio Franco (66′), 2-0 Sergio Franco (73′), 3-0 David Llobet (89′).

Àrbitre: Sr. Alex Patino Pallarès (del. Baix Llobregat) ha amonestat Javier Serrano (65′), Marc Cervera (87′) pels locals i Javier Ramos (60′), Isaac Abad (69′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Partit del Sant Andreu Atlètic enfront del CE Europa B | CE Europa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS