El Sant Andreu cerca la victòria a Vilafranca

El Sant Andreu es desplaça aquest diumenge (12:00h) a Vilafranca del Penedès. L’equip de Mikel Azparren cerca una nova victòria a l’estadi penedesenc que li faci recuperar el pols després dels dos últims empats i bones sensacions pel que fa al joc. Els locals esgoten les seves opcions per a reenganxar-se a les places de promoció d’ascens.

Després d’empatar les dues últimes jornades, el Sant Andreu vol recuperar el joc i les bones sensacions amb un triomf a Vilafranca. Els quadribarrats no van completar un bon partit diumenge passat contra el Palamós, però van retallar un punt al tercer classificat. Comença ara la recta final de la lliga, les últimes deu jornades, el moment decisiu en què hi ha poc marge d’error per a aspirar a jugar la promoció.

El Vilafranca esgota les seves opcions per a competir per ser entre els quatre primers. No obstant això, els penedesencs travessen una ratxa dolenta, amb quatre derrotes les últimes cinc jornades i cap gol a favor. Una victòria del Sant Andreu deixaria els locals lluny, a dotze punts de distància.

L’equip de Mikel Azparren no ha pogut encadenar més de dues victòries aquesta segona volta, i a falta de deu encontres necessita encadenar triomfs que culminin amb la classificació en la posició més alta possible.

Precedents

El balanç entre els dos equips, amb el Sant Andreu com a visitant, està igualat: sis victòries vilafranquines, quatre empats i quatre victòries andreuenques. La temporada passada, el Sant Andreu va vèncer a l’últim minut amb un gol de Javi Santolalla (1-2). El Vilafranca és un dels tres equips que ha guanyat al Narcís Sala aquesta temporada (1-2).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Ton Alcover, expulsat en l’últim partit contra el Palamós, ni Carroza per sanció. Llamas i Kuku són dubte i Luismi és baixa per sanció. Azparren recupera Segovia i Víctor Alonso després d’haver complert un partit de sanció.

FC VILAFRANCA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 29 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 11 de març, a les 12:00h
Estadi: Estadi Zem de Vilafranca del Penedès
Arbitratge: José Emilio Sánchez Aparicio (del. Baix Llobregat), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Anoia) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS