El Sant Andreu pot fer un pas de gegant

El Sant Andreu s’enfronta al Terrassa aquest dijous al Narcís Sala (20:30h). Els andreuencs, tercers, reben el quart classificat en una jornada marcada pels duels directes i que pot suposar un pas de gegant en cas de victòria. L’equip de Mikel Azparren pot acabar la jornada segon, a set o a nou punts del cinquè.

Arriben els moments decisius d’aquesta temporada, i un d’ells pot ser demà al Narcís Sala. El Sant Andreu pot fer un pas de gegant cap a la promoció si derrota el Terrassa, el perseguidor immediat. A més, el segon (L’Hospitalet) i el cinquè (La Pobla de Mafumet) s’enfronten entre ells, així com el primer (Espanyol B) i el sisè (Prat) i el setè (Europa) i el vuitè (Ascó).

Aquesta jornada avançada de Setmana Santa, doncs, pot marcar el ritme de les últimes sis jornades. L’equip de Mikel Azparren sap que té una oportunitat de donar un cop de falç a la classificació i situar-se segon de nou, a l’espera del partit entre L’Hospitalet i La Pobla de diumenge. A més, en funció dels resultats, pot deixar el cinquè a set punts o fins i tot a nou.

És per això que els tres punts contra el Terrassa poden ser decisius. El club ha engegat també una promoció per a aconseguir que hi hagi el millor ambient possible al Narcís Sala (entrades 2×1 pels socis i els residents al poble). Ens la juguem amb vosaltres!

Precedents

A la primera volta el Sant Andreu va imposar-se a l’Olímpic de Terrassa (0-1). La temporada passada, els andreuencs van guanyar al Narcís Sala (2-0) i van caure a domicili (2-0). Fa dues temporades, el mateix patró: triomf a casa (3-1) i derrota fora (2-1).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Ton Alcover per sanció, Luismi per lesió ni Juanan per malaltia. En canvi, sí que estarà disponible Llamas després d’haver complert un partit de sanció.

UE SANT ANDREU – TERRASSA FC

Competició: Jornada 32 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dijous 29 de març, a les 20:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Oriol Jarit Mesa (del. Girona), assistit per José Antonio Berjaga Ruz (Girona) i Ricard Navarro Junca (Girona)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove, Ràdio Terrassa i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS