El Sant Andreu vol mirar amunt

El Sant Andreu s’enfronta diumenge (12:00h) al Vilassar de Mar al Narcís Sala. L’equip maresmenc és l’últim classificat i té poques opcions de mantenir la categoria, però ha d’esgotar les seves últimes opcions per a salvar-se. Els andreuencs, tercers, volen mirar amunt i distanciar-se més dels perseguidors.

Després d’assaltar la tercera posició i de situar-se a quatre punts del segon, el Sant Andreu vol mirar amunt. La visita del Vilassar de Mar al Narcís Sala ha de ser el primer pas. Malgrat que el conjunt maresmenc és el cuer de la lliga, l’equip de Mikel Azparren sap que no val a badar.

El Sant Andreu té, a més, l’oportunitat de distanciar-se amb alguns perseguidors. Hi ha dues directes com el de l’Ascó contra el Terrassa i la Pobla contra l’Europa. A més, el Prat i L’Hospitalet juguen a domicili. El triomf quadribarrat permetria, almenys, assegurar la tercera plaça i agafar més avantatge respecte d’alguns d’aquests equips.

El Vilassar de Mar travessa una ratxa molt negativa, amb nou derrotes els últims deu partits, però fa dues jornades, va ser capaç d’empatar a quatre gols al camp de l’Ascó. Els visitants arriben amb l’aigua al coll, però encara tenen opcions matemàtiques de salvar-se i intentaran repetir la gesta de la temporada passada, en què van derrotar el Sant Andreu al Narcís Sala.

Precedemts

A la primera volta, els andreuencs van imposar-se (0-2). La temporada passada, però, el Vilassar de Mar va guanyar al Narcís Sala (0-1) i va aconseguir un empat a casa (0-0). Com a local, el Sant Andreu ha derrotat sis vegades als maresmencs i ha empatat un encontre, a més de la derrota de l’any passat.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb David López per acumulació de cinc grogues ni amb Luismi ni Carroza per lesió. En canvi, torna Ton Alcover després d’haver complert un partit de sanció. El Vilassar té la baixa de Ramon Rovira per sanció.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Jornada 30 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 18 de març, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Hèctor Robas Bondia (del. Baix Llobregat), assistit per Antoni Espadas Navarro (Baix Llobregat) i Alejandro Peralta Pino (del. Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS