El Sant Andreu ha empatat amb el Palamós al Narcís Sala. Juanan ha avançat els andreuencs a la primera jugada del partit i Gelmà ha empatat a la segona meitat en una jugada polèmica. A la recta final, tant els palamosins com els quadribarrats han tingut opcions per a endur-se la victòria.

Segon empat consecutiu del Sant Andreu, que avui no ha jugat un bon partit a casa malgrat que el gol matiner de Juanan augurava un partit còmode. L’extrem ha rebut una pilota despenjada per Elhadji i ha batut Quinti amb un xut des de la frontal (1’). El gol ha deixat estabornit el Palamós, però a poc a poc l’encontre s’ha igualat.

El Sant Andreu ha marcat a la primera oportunitat.

Els andreuencs han bolcat el joc ofensiu per la banda esquerra, amb un Josu omnipresent i les arribades d’Alfred i David López. D’ací han nascut dues centrades des de la línia de fons per a Juanan, però Quinti ha blocat les rematades. Els reflexos de Priego han evitat un autogol de Méndez quan intentava rebutjar una pilota (11’). Henry, amb un xut creuat (35’), també ha tingut una bona oportunitat abans del descans.

La igualtat de la primera part s’ha decantat del cantó visitant a la segona. El Sant Andreu ha tingut dificultats per a generar oportunitats de gol i l’atac no ha fluït, mentre que el Palamós començava a ensenyar les urpes. Gelmà ha avisat amb un xut que ha estat a punt de sorprendre Priego (73’) i ell mateix ha aconseguit el gol de l’empat. La jugada ha estat polèmica perquè l’àrbitre ha xiulat penal abans de la rematada, però ha acabat donant el gol (74’).

Priego ha protagonitzat bones intervencions.

A més, ha expulsat Ton Alcover per segona groga quan intentava fer un servei de falta (81’) i ha deixat el Sant Andreu en inferioritat numèrica. Priego ha estat ràpid a la sortida per a evitar una rematada (85’) i Medina i Kike han tingut el gol de la victòria al seu cap als últims minuts en dues rematades desviades per pocs centímetres. David López ha tingut l’ocasió quadribarrada, però tampoc ha encertat.

L’empat permet que el Sant Andreu continuï quart a la classificació, atès que els perseguidors immediats tampoc han pogut guanyar els seus respectius partits. Diumenge vinent els andreuencs visitaran el Vilafranca.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Priego, Méndez, Carroza (Juanma, 56′), Noguera, David López, Joel (Guerrero, 65′), Alcover, Juanan, Alfred (Óscar Muñoz, 79′), Josu i Elhadji.

Palamós CF (1): Quinti, Sergio, Cano, Botxi, Subi, Gelmà, Nahuel (Kike, 86′), Henry, Caballero (Isma, 65′), Mamau i Medina.

Gols: 1-0 Juanan (1’), 1-1 Gelmà (74’).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Alcover (27’ i 81’), Carroza (50′), Guerrero (69′) i Juanan (89′) . Ha expulsat Alcover per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 28 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 2-1 CF Gavà
UA Horta 0-1 UE Castelldefels
EC Granollers 1-0 FC Vilafranca
FC Ascó 4-4 UE Vilassar de Mar
RCD Espanyol ‘B’ 3-0 Cerdanyola del Vallès FC
FC Santboià 1-1 CE Europa
CF Pobla de Mafumet 3-0 Terrassa FC
UE Figueres 1-0 AE Prat
CF Reus Deportiu ‘B’ 0-2 CE L’Hospitalet

CLASSIFICACIÓ (J28)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS