Empat del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Jornada complicada pels quadribarrats. El Sant Andreu Atlètic ha empatat 2-2 enfront del CE Llavaneres, amb el gol de la igualada dels llavanerencs a la recta final del partit. Per altra banda, el Juvenil A ha perdut de forma clara contra el RCD Mallorca (0-4) i els andreuencs continuen a tres punts de la salvació i resten dues jornades per disputar-se. 

Empat del Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic ha empatat 2-2 enfront del CE Llavaneres, el penúltim classificat, al Narcís Sala. El partit des de bon començament s’ha posat coll amunt pels andreuencs, ja que Adrián Castillo ha avançat en el marcador en el minut 8 els visitants. El filial quadribarrat ha avançat línies i ha estat capaç de remuntar el duel abans d’arribar al descans amb els gols de David Llobet (34′) i José Carlos Pérez (41′).

A la represa el filial andreuenc ha continuat sent el dominador del duel, però no ha estat capaç de sentenciar el partit amb un tercer gol. En la recta final, els llavanerencs s’han encoratjat i conscients que només tenien un gol de desavantatge s’han bolcat a l’atac. Finalment, en el minut 82, Guillem Creus ha fet el 2-2 i ja no s’ha mogut més el marcador. En el 90′ David Llobet pel Sant Andreu Atlètic i Oscar Juan pel CE Llavaneres han estat expulsats. El conjunt entrenat per Gerard Lucas suma un punt, que el situa a la sisena posició, tot i que és un resultat amarg, ja que el Llavaneres és el penúltim classificat i arribava al matx amb quatre derrotes consecutives.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (2): Oscar Remon, Sergi Lobo, Javier Purroy (Borja Ogayar, 69′), Marc Garcia, Ismael Sanchez, Javier Serrano, Antonio Valverde (Hao Yan, 83′), Gabriel Adarve, José Carlos Pérez, David Llobet i Èric Ruiz.

CE Llavaneres (2): Ivan Reina, Pau Rubio, Oscar Juan, Sergi Garzon, Guillem Creus, Ivan Castillo, Xavier Robles, Ivan Martínez (Pol Cucala, 65′), Adrián Izquierdo, Valentí Martínez i Andreu Fort (Arnau Martínez, 46′).

Gols: 0-1 Adrián Castillo (8′), 1-1 David Llobet (34′), 2-1 José Carlos Pérez (41′), 2-2 Guillem Creus (82′).

Àrbitre: Sr. Xavier Miquel Pallares Semente (del. Anoia) ha amonestat Javier Purroy (7′), Eric Ruiz (20′), Gabriel Adarve (54′), Borja Ogayar (80′), Javier Serrano (89′), David Llobet (89′- vermella directa) pels locals i Oscar Juan (89′-90′, expulsió per doble groga) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Derrota del Juvenil A

El Juvenil A es complica encara més les opcions de permanència amb la derrota al Narcís Sala enfront del RCD Mallorca. Els mallorquins eren un dels rivals forts de la categoria, ja que està lluitant amb el Real Zaragoza per la segona plaça a la classificació. El duel ha estat molt marcat pel mal estat del terreny de joc a causa de les fortes pluges. Ha estat un matx espès. Tot i la igualtat, els visitants s’han avançat en el marcador mitjançant Arasa (26′). S’ha arribat al descans amb el 0-1.

En el segon temps, el RCD Mallorca ha sentenciat ràpidament el partit. Fernández ha fet el segon pels mallorquins en el 47′. Montiel ha fet el tercer (73′) i Víctor el quart (89′). Ha estat una segona part en la qual els quadribarrats han estat dominats i no han tingut gaires ocasions de perill. Amb aquesta derrota contundent, la setena desfeta consecutiva, el Juvenil A continua estant a tres punts de la salvació, que la marca el CF Lleida Esportiu Terraferma, i només queden dues jornades per disputar-se.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): David Santos, Espigol, Sergi Martinez, Omar (Alcoba, 58′), Aleix, Jorge, Jairo (Gomez, 75′), Wanderson, Daniel, Escarrabill (Montero, 58′), Puerto (Montoya, 53′).

RCD Mallorca (4): Diego (Fernandez, 80′), Frau, Prada, Oscar, Florit (Pou, 53′), Munar (Victor, 75′), Thomas (Papa, 82′), Arasa, Tofol, Alberto y Sureda.

Gols: 0-1 Arasa (26′), 0-2 Fernández (47′), 0-3 Montiel (73′), 0-4 Victor (89′).

Àrbitre: Sr. David Lopez Jimenez ha amonestat Escarrabill, Aleix Sanchez, Alcoba, Espigol, Sergio Garcia pels locals i Arasa (expulsió per doble groga), Julian Robles pels visitats.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 del Grup 3 de la Divisió d’Honor disputat al Narcís Sala.

Imatge: Un instant del partit de la primera volta entre el RCD Mallorca i el Juvenil A | Patricia Bennassar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS